pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
19.01.2022.

Juicy Couture is back!

Hej!

Ja sam Katja Kolar, po struci vizažistica. Moj životni put i ljubav prema modi doveli su me do velike promjene u profesiji i postala sam dio BUZZ priče. Ljubiteljica sam tamnijih outfita, koje obogaćujem živim bojama tenisica. Često biram i bijele tenisice za koje uvijek pazim da budu blistavo čiste.

Vjerojatno nije bilo djevojke početkom 2000-ih koja nije znala za Juicy Couture. Britney Spears, Jennifer Lopez, Lindsay Lohan i Madonna među brojnim su poznatima koji su svoje slobodno vrijeme proveli u prepoznatljivim trenirkama od velura. Osobno me niti jedno ime ne asocira više na Juicy Couture od Paris Hilton.

Klasičnom Juicy natpisu od sjajnih kamenčića pridružio se i manje upečatljiv, ali ipak zavodljiv natpis nego što vidite na trenirci koju nosim. Donji dio Maya trenirke u crnoj boji s ljubičastim natpisom može se kombinirati s ¨matchy¨ Emilia džemperom ili s jaknom Samantha. Čak i u novom dizajnu, trenirka me još uvijek podsjeća na moje teenagerske dane, a i dalje su udobne i još uvijek odvažne. Bilo da sjedite na kauču, šetate gradom ili pijete kavu s prijateljicom - uz Juicy trenirku nikada nećete izaći iz mode.

Što se obuće tiče, jasno je – uvijek biram Nike. Oduševila me udobnost koju nude Nike Crater Impact tenisice. Tenisice se doimaju tvrdim na dodir i izgled, no odmah su se pokazale nevjerojatno udobnima tijekom hodanja. Nove vanzemaljske tenisice napravljene su od recikliranih materijala u najmanje 25% svoje težine. Osim toga, inovativni dizajni smanjuju otpadne materijale u usporedbi s klasičnim modelima - izvezeni Nike logo, učinkoviti slojevi materijala i, naravno, među potplati od Crater pjene. Pjena je napravljena od otpadnih materijala poput gume, vlakana, kože i tekstila, a mješavina svega osigurava jedinstven izgled svake tenisice pojedinačno.

Nike Crater Impact tenisice, ekološke, lagane i trendi roze boje možete pronaći u BUZZ trgovinama. Dostupne su i u klasičnoj crnoj s bijelim potplatom, bež sa šarenim detaljima ili u neon žutoj s pastelnim detaljima. Osim ženskih, možete pronaći i muške i dječje modele u raznim kombinacijama boja. Definitivno must-have za svakoga tko cijeni udobnost.

Uvijek u trendu Juicy i eko tenisice Crater Impact i mnoge druge artikle možete pronaći u najbližoj BUZZ trgovini ili na web stranici BUZZ-a.

Do sljedećeg puta,

Katya

Slični članci