pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
15.12.2021.

PINK BABY GRL

Hej, ekipo! Nadam se da sam vam nedostajala.

Ovoga puta se javljam inspirirana novom Nike kolekcijom, koja me je potpuno oborila sa nogu. Iako je bilo teško donijeti odluku, nakon duuugog čekiranja artikala na webu, po prvi put sam odlučila dati priliku REACT VISION modelu. Ove tenisice su magija! Toliko udobne, a upečatljive, s mnoštvom sitnih detalja, da svaki put kada ih pogledam uočim nešto novo što me oduševi. Možete ih kombinirati s raznim bojama i uklapati u potpuno različite stilove. Ja uvijek lutam od sportskog do elegantnog pa mi je važno da nove omiljene tenisice mogu nositi u svakoj prilici, bez razmišljanja. 

Nike radi ono što najbolje zna - kombinira svoja dva uspješna modela i tehnologije. A rezultat je Nike React Vision. Ove genijalne tenisice nadahnut će vas u potpunosti - od dizajna do udobnosti. S React Vision-om, Nike se poigrava bojama, oblicima i materijalima koji stvaraju jedinstven izgled kakav dosad nije viđen.

Upečatljiva i ležerna majica i donji dio iz Essentials kolekcije su izuzetni komadi, koji se moraju naći u ormaru u sezoni koja je pred nama. Dat će vam dosta prostora (što ja obožavam), a uz maksimalan komfor, sigurno će vas isticati u gomili (posebno ako se odlučite za boje koje sam ja odabrala). Zbog mekanog i toplog materijala nisam mogla da se odvojim od njih.

Outfit sam, naravno, upotpunila toplom Nike jaknom, udobnom kapom i torbom, za koju sam sigurna da možete spakirati sve što vam treba tijekom jednog dana. A kad sve ovo iskombinirate, definitivno dobivate vrlo moćan izgled.

Ove, kao i mnoge druge modele tenisica i trenirki možete pronaći u svim Buzz trgovinama ili ih naručiti online. Do sljedećeg susreta želim vam puno zdravlja i ljubavi. Šaljem mnogo pozdrava i poljubaca!

@ivanavujoseviic

Slični članci