pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
27.10.2021.

PUMA GRL

Bok ekipa! Evo me opet! Nadam se da su vam nedostaje moje priče.

Ovaj put sam bila inspirirana veselim bojama u retro stilu zahvaljujući novoj PUMA kolekciji koja me potpuno oborila s nogu. Ovaj model PUMA CRUISE RIDER FLAIR je čaroban! Možete ga kombinirati s toliko različitih boja i uklopiti u potpuno različite stilove.

                                                                                         

Puma je sportski brand koji uspješno spaja sport, aktivan način života i razne modne utjecaje. Zbog pastelnih boja ovaj model podignut će svaki outfit, a posebno oživi u jesenskom ambijentu!

Trenirka PUMA X BRITTO W CREW savršen je komad koji pruža maksimalnu udobnost i definitivno se ističe u gomili, zato ga morate imati u ormaru. Izuzetno mekan i topao materijal od kojeg je izrađen ugodan je za kožu i pruža udobnost. Kada se sve to spoji, rezultat je urbani outfit u kojem ćete se osjećati vrlo moćno.

Gornji dio trenirke može se kombinirati s raznim odjevnim komadima i koristiti u sportskoj ili ležernoj varijanti. Trenirka ima specifične uzorke i u kombinaciji s PUMA CRUISE RIDER FLAIR tenisicama ostavlja na prolaznike dojam zanosne i originalne djevojke!

Ove, kao i mnoge druge modele tenisica i trenirki možete pronaći u Buzz trgovinama ili naručiti online.

Do sljedećeg susreta želim vam puno zdravlja i ljubavi. Šaljem puno pozdrava i poljubaca!

@ivanavujoseviic

 

Slični članci