pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
13.10.2021.

In the rhythm of New Balance 997

Hej,

U posljednjih nekoliko mjeseci često me zanese ritam svakodnevice, između plesanja i drugih kreativnih projekata, pa je iz tog razloga osjećaj ugode uvijek nešto što tražim. Potraga za funkcionalnim i udobnim tenisicama dovela me do novih New Balance 997.

Kultni model 997 pojavio se 90-ih i postao je u trenu pun pogodak. Jedinstvena sinteza tehnologije, udobnosti i stila čini siluetu idealnim izborom za nadopuniti bilo koji outfit.

Nova generacija 997 sa šarenim kombinacijama se snažno ističe od skromnih sivih tonova kojih se New Balance oduvijek držao. Tenisice imaju gornjište od antilopa s detaljima inspiriranim modelom iz 90-ih. Veliki svijetložuti "N" također iskače čak i u maglovitoj Sofiji. Lagani srednji potplat napravljen od pjene koja pruža osjećaj vrhunske udobnosti i mekoće tijekom hodanja. To su iznimno važne karakteristike koje bi plesač trebao tražiti u tenisici.

Danas sam prošetao gradom s novom siluetom i mogu priznati da sam bio zadivljen osjećajem lakoće koji sam doživio na svakom koraku. S NB 997 imate osjećaj da se bilo koje odredište nalazi na maloj udaljenosti.

Pronađite taj osjećaj ugode u najbližoj Buzz trgovini ili na web shopu.

Stay fresh,

Remi

 

Slični članci