pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
26.08.2021.

UNBOXING: Reebok x Buzz Sneaker Station Classic Leather

Predstavljamo ti dizajn nastao u prvoj službenoj kolaboraciji Buzz Sneaker Station-a i branda Reebok – ikonu Classic Leather, kojom je ispisana povijest sneaker kulture u cijeloj regiji. Riječ je o modelu koji je, kao rezultat prve regionalne suradnje, nosiv u različitim sezonama, prilikama i kombinacijama.

Reebok Classic Leather tenisice su svjetlost dana ugledale još davne 1983. godine. Iako originalno dizajnirane za trčanje, one su brzo nakon lansiranja postale prve Reebok tenisice koje su nadvladale svoju prvobitnu namjenu prešavši u casual lifestyle obuću za svaki dan.

Ovog ljeta smo, u suradnji sa brandom Reebok, dobili priliku da baš ovaj model oplemenimo karakterističnim Buzz elementima i time zakoračimo u arenu u kojoj se najjači svjetski sneaker koncepti nadmeću u poigravanju s tenisicama.

Ono što sneaker znalcima prvo upada u oči kod Buzz x Reebok Classic Leather tenisica jest kombinacija glatke i brušene kože, u spoju s mrežastim dijelovima na gornjištu. Koža je na dodir zaista nevjerojatna, dok mrežasti detalji doprinose udobnosti i odličnoj ventilaciji stopala.

Novi, elegantni model kultnih tenisica donosi karakterističnu BUZZ ilustraciju na prozirnom potplatu, koji prikazuje BUZZopolis izmišljeni grad, čiji stanovnici nose isključivo tenisice. BUZZopolis je također i highlight kampanje, čiji slogan glasi This Is The Story of Our SOLE, u kojoj potplati ispisuju nezaboravne priče koje čine dušu grada.

Jedinstvena ilustracija na potplatu Classic Leather tenisica simbolizira jedinstveni trag koji svako od nas ostavlja. Ona nam također donosi i brojne poruke koje u današnjem užurbanom svijetu ponekad zaboravljamo, pa tako ova kampanja podsjeća da je prvi korak uvijek najteži, da je u redu ponekad stati, kao i da je sve lakše ukoliko koračamo zajedno. Samo ukoliko imamo hrabrosti da se krećemo nepoznatim stazama, naši otisci će pričati nezaboravne priče, koje zajedno kreiraju dušu gradova u kojima živimo i stvaramo.

S unikatnim elementima, Reebok logotipom na jeziku i SNKR State of Mind motivom na potplatu i bočnom dijelu gornjišta, ovaj je model namijenjen mladim, urbanim i modernim ljudima, koji žele ostaviti poseban pečat na gradskim ulicama u regiji.

Sneaker State Of Mind objašnjava sve u samo nekoliko riječi – način na koji i o čemu razmišlja svaki ljubitelj tenisica. To su jednostavnost, premium materijali i detalji koji čine bitnu razliku! Upravo oni čine esenciju ovog modela koji će podijeliti ljude koji tenisice kupuju iz čiste potrebe i one koji teže k tome da budu drugačiji.

Još jedan zanimljiv detalj su crveni krajevi na vezicama, jer daju još jednu notu različitosti u odnosu na standardne Reebok Classic tenisice.

U skladu svim navedenim, nastala i "Story of our sole" kampanja, inspirirana tragovima koje svatko ostavlja, ali i preplitanjem individualnih priča, puteva i izbora u uzbudljivi labirint koji kreira dušu i energiju grada. Ovu originalnu kampanju podržali su brojni poznati, urbani mladi ljudi iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine. Osim što su prenijeli ideju kampanje, oni su dočarali i osjećaj zajednice, koji je u centru ove dugo očekivane lokalne Reebok i BUZZ suradnje.

Novi Classic Leather unisex model dolazi u crnoj boji i premium kombinaciji kože, antilopa i mrežastog materijala, a low-cut dizajn omogućava mobilnost i slobodu pokreta.

Možeš ga pronaći u našim trgovinama ili naručiti online.

Buzz tim

Slični članci