RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom 9:00 - 14:00

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
28.07.2021.

SUMMER VIBES

Ljuudii, najzabavniji period godine je konačno tu! Meni ljeto, kao i vama vjerojatno, jako brzo prolazi. Trudim se iskoristiti svu magiju tog godišnjeg doba – druženja, festivali, plaže, noćna kupanja, planine, šareni outfiti… Definitivno izlazim iz monotonije koja nas je pratila i upijam "summer vibe".

 

 

Kao što ste već imali priliku vidjeti  u prethodnim pričama, Adidas je moj omiljeni brend u svijetu urbanog i ležernog stila. Sada sam odlučila omiljeni par tenisica zamijeniti Adilette W modelom natikača (ipak ovi tropski dani traže neku alternativu). Moram priznati da su me crne tufnice ‘’kupile’’ odmah. Adilette W možete nositi na plaži, u dugim šetnjama, pa i na party u pijesku, zašto ne. Njihovo jastučasto gazište pruža osjećaj nevjerojatne udobnosti, te su savršene za sve nas koji smo stalno u pokretu.

 

 

Ovom prilikom, Adidas Adilette W natikače sam kombinirala sa neodoljivim, šarenim Adidas modelom biciklističkih hlačica i s laganim topićem. Ovaj look je apsolutni favorit ove sezone – urbano, ležerno i totalno cool, baš kao što ste i vi ovog ljeta.

 

 

„ADIDAS ADILETTE W“ model možete pronaći u Buzz trgovinama, kao i online.

P.S Do sljedeće priče vam šaljem puno pozdrava i poljubaca!

 

@ivanavujoseviic

Trenutno nema komentara

Slični članci