pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
28.07.2021.

SUMMER VIBES

Ljuudii, najzabavniji period godine je konačno tu! Meni ljeto, kao i vama vjerojatno, jako brzo prolazi. Trudim se iskoristiti svu magiju tog godišnjeg doba – druženja, festivali, plaže, noćna kupanja, planine, šareni outfiti… Definitivno izlazim iz monotonije koja nas je pratila i upijam "summer vibe".

 

 

Kao što ste već imali priliku vidjeti  u prethodnim pričama, Adidas je moj omiljeni brend u svijetu urbanog i ležernog stila. Sada sam odlučila omiljeni par tenisica zamijeniti Adilette W modelom natikača (ipak ovi tropski dani traže neku alternativu). Moram priznati da su me crne tufnice ‘’kupile’’ odmah. Adilette W možete nositi na plaži, u dugim šetnjama, pa i na party u pijesku, zašto ne. Njihovo jastučasto gazište pruža osjećaj nevjerojatne udobnosti, te su savršene za sve nas koji smo stalno u pokretu.

 

 

Ovom prilikom, Adidas Adilette W natikače sam kombinirala sa neodoljivim, šarenim Adidas modelom biciklističkih hlačica i s laganim topićem. Ovaj look je apsolutni favorit ove sezone – urbano, ležerno i totalno cool, baš kao što ste i vi ovog ljeta.

 

 

„ADIDAS ADILETTE W“ model možete pronaći u Buzz trgovinama, kao i online.

P.S Do sljedeće priče vam šaljem puno pozdrava i poljubaca!

 

@ivanavujoseviic

Slični članci