pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
30.06.2021.

Let's have a pastel Nike Air Max summer

Bok društvo!

Jeste li spremni za ljeto? Ja definitivno jesam!

Izbor tenisica za ovo ljeto napravila sam u sekundi. Odlučila sam se za nove Nike Air Max 95. Ovu siluetu dobro znate, jer ima status ikone street kulture. Možete pronaći mnogo interesantnih priča o njoj, jer je bogata simbolikom koju nose različite subkulture. Debitirala je prije dva desetljeća, s neon žutim elementima koji su privlačili pažnju na prvi pogled. Sada, u 2021, dostupne su u pastelnom koloritu. Bila je to prva stvar koja mi se dopala kod njih – kombinacija ljubičastih i nijansi boje lavande koja je savršena za ovu sezonu.

Ove godine, brend Nike pokazao je nevjerojatnu posvećenost detaljima i posebnu pažnju posvetio stylish komadima namijenjenim ženama. Nove Nike Air Max 95 svojom klasičnom siluetom i pastelnim tonovima ostaju “dosljedne” funky vibe-u iz devedesetih. Ja sam, recimo, pronašla savršenu konekciju između ovog Air Max modela i utjecaja hip-hop kulture, pa sam sigurna da će i vama biti podjednako inspirativne prilikom osmišljavanja ljetnih outfita.

Modna industrija u ovoj godini u velikom stilu vraća stil iz devedesetih – bojama, siluetama i dizajnom. Na vrhu svega toga je sneaker kultura, koja je iznjedrila neke od najpoznatijih modela u tom svijetu. Air Max 95 su moje miljenice upravo zbog toga što čine perfektan miks nevjerojatne udobnosti i trendy osjećaja. Prepoznatljivi paneli na bočnim stranama sada pažnju privlače jarkim bojama, savršenim za ljeto, dok vidljiva Air jedinica u peti pruža maksimalan komfor sa svakim korakom.

Pored toga, veoma se lako kombiniraju! Tokom vrelih ljetnih dana, preferiram ih nositi s oversized majicama i kratkim hlačama. Što se mene tiče, nema sumnje kada je riječ o Nike Air Max 95 modelu, jer će ostaviti sjajan utisak i biti u centru pažnje kako god da ga iskombinirate. A počeli su i ljetni festivali!

Pronađite svoj par u Buzz trgovinama i online.

Do sljedeće priče,

Akasha

Slični članci