RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom 9:00 - 14:00

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
10.05.2017.

Pick me, Pick me!

Da budem iskren, kada sam ih prvi puta ugledao u trgovini zaista nisam bio impresioniran. Ne zato što nisu dobre, naprotiv, već definitivno to nije bila tenisica za koju bih se ja osobno uhvatio. Međutim…


Koliko puta ste uhvatili sebe s mislima tipa: „Možda ovo nije za mene, možda nije moj stil!“. Ali tko ne riskira, taj ne profitira! Šalu na stranu, ovog sam puta sebe stavio na test i htio iskočiti iz svoje zone što se tenisica tiče. Tko me prati na Instagramu, bio je uključen na neki način u odabir tenisice za ovaj blog post. Beskrajno sam zahvalan svima na komentarima i odgovorima, ali jedan komentar je bio posebno zanimljiv: „Nike Huarache, jer nikad nisi radio pretjerano lude modele pa da iskočiš iz svakodnevice.“ Evo, evo... odlučeno.


Nike Air Huarache imaju veoma zanimljivu prošlost, jedinstven dizajn, veoma su neobične i efektne pa čak djeluju svemirski. Uz današnju streetstyle modu se odlično uklapaju, a najveće oduševljenje je udobnost, raj za nogu. Toliko su me inspirirale ove tenisice, da vam uz fotke po prvi put poklanjam i video!

Zaključak: Nadmaši sebe, jer to možeš i moraš!

@ponocnijahac

Trenutno nema komentara

Slični članci