pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
14.04.2021.

ALL EYEZ ON ME

Bok, ekipa! Nadam se da sam vam nedostajala. 

Ovaj put pozdravljam inspirirana, u šarenim bojama, retro stilu, zahvaljujući novoj PUMA kolekciji koja me potpuno oborila s nogu. Iako je bilo vrlo teško odlučiti, nakon dugotrajne potrage artikala na stranici, odlučila sam dati priliku RS-X - TWILL AIRMESH modelu. Naravno, čim sam prvi put pobjegla iz kuće, nisam se pokajala. Ove tenisice su čarobne! Možete ih kombinirati s različitim bojama i uklopiti ih u potpuno različite stilove. Uvijek lutam od sportskih do elegantnih, pa mi je važno da u svakoj prilici, bez puno razmišljanja, mogu nositi svoje nove omiljene tenisice.

 

 

Puma RS-X - TWILL AIRMESH inspirirane su modelom Running System iz 80-ih. Kladim se da odmah možeš osjetiti tu retro vibru.  Možeš vidjeti lijepo usklađene boje, što ti omogućuje da se  igrate i nosiš kombinacije koje će ostaviti snažan dojam na sve! Gornji dio tenisica opremljen je iznimno udobnom, mrežastom tkaninom, koja pruža dobru prozračnost. Jezik ima crnu oznaku "RS-X" u bijeloj boji i PUMA logotip.

Nike jakna koju nosim na slikama odmah mi je privukla pažnju - znala sam da će to biti veliki hit! Bila sam originalna i dopustila sam si da se igram bojama pa sam sigurna da s novom PUMA kolekcijom nećeš imati problema s inspiracijom.

 

Pandemijsko ludilo koje nas je zadesilo svakako je utjecalo na to da cijenim neke trenutke puno više. Ovo mjesto, gdje sam odlučila napraviti nekoliko fotografija za vas, je posebna za mene. Na krovu zgrade provodim vrijeme s prijateljima, susjedima i zajedno stvaramo nove uspomene.

 

Ove, kao i mnoge druge modele tenisica i trenirki možete pronaći u svim Buzz trgovinama ili možete ostati sigurni i napraviti narudžbu online. Do sljedećeg susreta želim vam puno zdravlja i ljubavi.

 

@ivanavujoseviic

Slični članci