pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
07.04.2021.

MAKE YOUR OWN URBAN CHAMPION STORY

Bok ljudi,

Evo mene ponovo, poslije malo dužeg vremena, s novom Buzz Crew pričom. Povod za to je i više nego dobar, jer sam zajedno sa Aki (sigurno je se sjećate iz priče o Buzz majicama) imao priliku da sjajno  se provesti na fotkanju za novu Champion Spring/Summer kolekciju, koja je već dostupna u Buzz trgovinama i online.

Kako bih najbolje mogao opisati novu Champion kolekciju? Kao perfektan spoj udobnih materijala, upečatljivih boja i širih krojeva, koje baš, ali baš volim nositi. Bilo da kupujem hoodice ili majice, biram komade koji su nešto veći od veličine koja mi zapravo odgovara, jer super stoje i uz traperice i uz baggy hlače. Tako je bilo i sa ovim Champion majicama i hoodicama. Kada im dodaš još par detalja, kao što su to ogrlice koje često i rado nosim, lako postigneš urban street style look kao na ovim fotografijama.

Tenisice su još jedan neizostavan detalj u mojim outfitima, pa sam uz različite kombinacije birao i modele koji se sjajno uklapaju – Nike Air Max 90 i Reebok Zig Kinetica II.

Ako me pitate koja mi se varijanta više dopada na Aki, moj odgovor će glasiti – sve! Djevojke, slobodno birajte svaki od ovih komada, jer su strava za proljetne outfite i odlično stoje. Njen osmjeh i sam dovoljno govori, zar ne? A ako baš insistirate da odaberem jednu koja je moj favorit, neka to bude ova s Champion haljinom i Nike Air Max 90 tenisicama.

Vjerujem da ste u našim današnjim kombinacijama već pronašli modele koji će brzo postati neizostavni u vašim street style izdanjima. Dobra stvar je da se oni već sada mogu pronaći i u Buzz trgovinama i online.

Do neke naredne priče...

Voja

 

Slični članci