pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
17.02.2021.

PICTURE ME ROLLIN IN NIKE AIR FORCE 1 PIXEL

Ćao, ekipo! Ponovo vam se javljam i nadam se da su vam nedostajale moje priče.

Prethodnih nekoliko puta smo se se igrali s upadljivim bojama i šarenim uzorcima, međutim, sada se vraćamo na nenadmašnu klasiku, na Nike Air Force. Najpoznatiji Force modeli sada dobivaju novog člana, s novim detaljima, koji ga čine potpuno drugačijim od ostalih – Nike Air Force Pixel.

Tenisice iz budućnosti, a opet diktiraju korake trendinga. Dolaze do potpunog izražaja, pa nije važno da li će vaša odjevna kombinacija biti klasičnija, kao što je moja danas, jer one će svakako skrenuti pažnju. Na fotografijama možete vidjeti model u različitim bojama, bijele i prljavo roze. I jedna I druga boja su pravi pogodak, možete ih kombinirati sa raznim komadima, pristaju uz apsolutno sve. Također, saveznik  su za sva četiri godišnja doba, bila vani kiša ili sunce, što znači da su idealne za promjenjive proljetne dane. Možete prošetati u njima i u potpunosti osjetiti kako diše grad.

Ako ste u potrazi za trendy ali klasičnim i udobnim modelom, ove tenisice su upravo to! Nike Air Force Pixel, kao i mnoge druge modele iz nove Nike kolekcije možete pronaći u svim Buzz trgovinama ili ih naručiti online.

Do sljedećeg susreta imate puno pozdrava i poljubaca!

@ivanavujoseviic

Slični članci