pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
10.02.2021.

FEEL THE MAGENTA WAVES OF AIR MAX ZM950

Dobro došli u još jedan Buzz Crew blog story!

Ovo je priča o živopisnoj ružičastoj boji koja mi pruža radost u ovim zimskim danima, ali i o ljubavi na prvi pogled – ljubavi prema novim Nike Air Max ZM950 tenisicama.

Moderne, udobne i lagane – te tri riječi su kratka, ali savršena definicija Nike Air Max ZM950 tenisica. Riječ je o modelu koji predstavlja perfektan hibrid klasičnog Air Max 95 dizajna i moderne tehnologije koja je istaknuta na modelima Air Max 270. Crna osnova, ružičaste pruge i ljubičasti detalji na potplatu su apsolutno svi detalji koji su vam potrebni da biste privukli pažnju gdje god da idete.

Vjerujem da je ovaj model, sa svim svojim kvalitetima, savršen partner za bilo koju scenu. Izdržljiv, a lagan i udoban, Air Max ZM950 idealan je za brze pokrete i svakodnevno nošenje.

Za ovu blog priču sam ih iskombinirala sa magenta majicom i Nike hlačama – odećom u kojoj se osjećam odlično. Što se još super kombinira s Nike Air Max ZM950 tenisicama? Čekamo vaše ideje na Instagramu, tagirajte @buzzsneakerstation, a do tada iskoristite lijepe dane koji nas očekuju, uživajte u suncu i puni samopouzdanja šetajte u svojim novim omiljenim tenisicama.

Pozdrav i vidimo se uskoro!

Antonia

Slični članci