pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
27.01.2021.

MY TRUE NIKE LOVESTORY

Zdravo, streetstyle fanovi!

Ovdje Hana s novim postom i novom  Nike lovestory. :)

Svako tko me poznaje zna koliko obožavam Nike.  Zapravo, prve tenisice kojih se zaista sjećam bile su Nike :) Jedan od modela bez kojih ne mogu su Forsice! One su ne samo moj blogger’s, već i daily pick. U mnoštvu tenisica koje sam nosila i voljela, Nike Air Force 1 su zasigurno moj all-time favorite model. Od čisto bijelih, s različitim detaljima, bold i classic modela, ovaj put predstavljam jedno pomalo funky izdanje mojih omiljenih tenisica - NIKE AF1 SHADOW HO20!

Set boja, koje će razbiti i oplemeniti svaku modnu kombinaciju neovisno o formalnosti, slaže se uz apsolutno sve, te za sigurno su tenisice koje vrijedi posjedovati u svojoj kolekciji. Udobnost je, kao što znate, jedna konstanta kod Air Force 1 modela, te još jedan razlog zašto vaš novi izbor upravo treba biti ovaj model.

Nike AF1 Shadow su udobne, sportskog su duha i sjajno izgledaju pa je to razlog zbog kojeg su toliko popularne. Osim toga one daju slobodu da uvijek i na svakom mjestu budete u trendu i da stižete na vrijeme i sa stilom.

Poruka je jasna - budite drugačiji, osjećajte se udobno i samopouzdano because that is what fashion is about.

Love,

Hanaluuluu

Slični članci