pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
13.01.2021.

BLACK OR WHITE AIR FORCE 1 – DECISION IMPOSSIBLE

Hej BUZZ ekipo! Moje ime je Nina Retar i član sam BUZZ Crew-a već više od godinu dana. Ovo je moj prvi blog post i nadam se da će vam donijeti sreću i inspiraciju za kombiniranje omiljenih tenisica.

Air Force 1 model, koji se na tržištu prvi put pojavio 1982. godine, za brend Nike osmislio je dizajner Bruce Kligore. Bio je to prvi Nike iskorak u NBA svijet.

Od tog trenutka, osim toga što je postao ključni faktor košarkaške kulture, Nike Air Force 1 postao je must za većinu ljubitelja elegantnog stila koji preferiraju minimalistički izgled, naročito ljeti. Ovog puta želim vam predstaviti dva para Air Force 1 tenisica koje su odličan modni dodatak za sve istinske zaljubljenike u modu, ali i one koji cijene kvalitetu i udobnost.

Za ovu zimsku sezonu, birala sam između modela tamnije nijanse, koji se dobro kombinira s tamnom zimskom odjećom, i kultnih bijelih Air Force 1 tenisica.

I svjetlija i tamnija varijanta upotpunjene efektnim detaljima izgledaju vrh, ali pošto smatram da nam je na početku godine koja obećava potrebna nova pozitivna energija, odlučila sam se za bijele Nike Air Force 1 tenisice sa srebrnim detaljima. Zar nisu top?

U galeriji fotografija koju smo pripremili za vas možete vidjeti kako ja kombiniram i jedan i drugi par Air Force 1 tenisica.

Svima vama koji ste odvojili minutu i pročitali moj blog, želim uspješnu i sretnu Novu godinu!

Nina

Slični članci