pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
25.11.2020.

When Style meets comfort

Hey Hey!

U današnjem blog postu, želim istaknuti važnost udobnosti robe koju nosimo, a da pritom ne govorimo o pidžami nego o stylish komadima koje možemo nositi svaki dan.

S obzirom na cijelu trenutnu situaciju u svijetu, veliki trend su postale trenirke – različitih materijala i boja, većina je prešla s traperica na nešto udobnije, a to su trenirke. Ja sam svakako jedna od tih ljudi.

It´s all about comfort for me, ali da pritom to dobro i izgleda. Veliki sam fan Nike obuće i odjeće, što se može vidjeti iz priloženog.

Crna trenirka iridescentnog materijala  je definitivno my go to outfit koji se može nositi na milijun načina. S kaputom ili puffer jaknama u različitim bojama nije teško kombinirati, a „shiny“ materijal je čini posebnom.

Gornji dio trenirke je proziran tako da super izgleda kombiniran sa uskim crop topom u različitim bojama.

No sada, da pređemo na tenisice - Nike Air Max 2090 nadahnute su kultnim Air Max 90. Potpuno novi level udobnosti, Nike Air Max 2090 su idealne tenisice za svaki dan zbog zračnog jastuka ispod stopala, te prozirnog pletenog djela koji dolazi u različitim bojama.

Iako zaista imam svakakve modele Nike tenisica, od Jordanica do Air Max 95 i Air Force, moram istaknuti kako su ovo daleko najudobnije tenisice koje sam ikad posjedovala.

Savršene za svaki dan. Air Max 2090 su tenisice koje pašu uz apsolutno sve, pogotovo jer dolaze u raznim kombinacijama boja.

Cijeli outfit možete pronaći u Buzz trgovinama ili naručiti online.

 

Beatricia

Slični članci