pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
03.11.2020.

FROM COMFORT TO NEW OPPORTUNITIES

Pozdrav svima,

Ja sam Pero Martić, slovenski gamer, YouTuber, glumac i pjevač, a ovo je moja prva Buzz Crew priča. Iako i u normalnim okolnostima bez ikakvih barijera mogu raditi kod kuće, moram priznati da nam je trenutna situacija svima pokazala zube. Bez obzira na to, trebamo pronaći nešto što će nas učiniti sretnima svaki dan. Tko zna, možda će nam trenutni period otkriti mnogo novih prilika koje će nas odvesti u bolju budućnost. Zato na trenutak zaboravite na negativne stvari, a ja se nadam da će vam moja priča uljepšati dan i da će vas inspirirati outfit koji sam nosio na ovom photoshooting-u.



 

Veliki sam ljubitelj obuće i odjeće brenda Nike, dok je ovaj udoban, trendi i lagan hoodie iskombiniran s donjim djelom trenirke najbolji izbor za jesenji outfit.  Naročito sada kada su trenirke ponovo nepogrešiv izbor za hot fashion look.
 


 

Kao pravi dodatak tome, odabrao sam najudobnije tenisice ikada – Nike Air Max 2090. Nisam mogao ni zamisliti da tenisice (ili bilo koja druga obuća) mogu biti tako udobne. Sa svakim korakom koji sam napravio imao sam osjećaj kao da hodam po oblacima. Pored udobnosti i stabilnosti koju pružaju, izdvajaju se i po tome što izgledaju sjajno. Odabrao sam bijele tenisice s detaljima u crvenim, žutim, crnim i plavim tonovima. Air Max 2090 dostupne su i u drugim bojama, pa ćete moći odabrati one koje najviše odgovaraju vašem stilu i modnom ukusu.

 


 

Za mene i posao kojim se bavim, udobnost je ključ. A da bih bio ono što jesam i ispred kamera, moram se osjećati dobro. U ovom outfit-u se osjećam sjajno. Ja nisam čovjek koji može biti miran – u mom životu se uvijek nešto dešava i volim isprobavati nove stvari. Za svakodnevne prilike, od šetnje prirodom do snimanja potpuno neobaveznog i zabavnog sadržaja za moj kanal, biram tenisice koje me neće iznevjeriti. Nike Air Max 2090 su baš te tenisice.



 

Ove sjajne odjevne komade i tenisice možete pronaći u Buzz trgovinama ili naručiti online.

Nadam se da ste uživali u mom blogu. Želim vam lijepu jesen i što više dobre energije.


Otkrijte nove mogućnosti!
Pero Martić

Slični članci