14/10 2020.
Blogger Pick

OSVOJIMO SVIJET ZAJEDNO UZ AIR MAX 95!

Pozdrav svima, ja sam Antonia!

Vrlo sam sretna zbog ovog zajedničkog početka. Imam 19 godina, i moja ljubav za glazbu je ono zbog čega živim. Volim nasmijana i vesela lica te sam sretna što takva lica imaju i ljudi koji vole moju glazbu i podržavaju ono što radim.

Osim glazbe, također obožavam tenisice. Moja strast prema tenisicama je neopisiva. Imam mnogo tenisica, a velika većina je iz Buzz Sneaker Stationa. Bez BUZZa stvarno ne bi nikako mogla živjeti. Kad god uđem u BUZZ, znam da sam na pravom mjestu.

Dosadašnja suradnja je više nego odlična pa smo odlučili odraditi shooting koji će biti jedan od mnogih. Ove tenisice (jedne od najudobnijih koje sam ikada nosila) s mnogo boja predstavljaju radost i ljubav koju su mi do sada pružili.

Nike Air Max 95 vrlo su slične kao i moji prijatelji u BUZZu. Pružaju mi podršku i uvijek se osjećam sigurno uz njih.

Air Max 95 ima dva zračna jastuka u sredini tenisice. Za što veći komfor i sreću.

Znate li što je inspiriralo ovaj model? Ljudsko tijelo! Od kralježnice, mišića i mišićnih vlakana. Kako odlična ideja!

U slikama niže možete vidjeti moje kombinacije s ovim ultra modernim tenisicama, a mi jedva čekamo vidjeti vaše modne kombinacije.

Let's conquer the world!
Antonia

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

20.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Hey, To sam ja, Remi, plesač i koreograf. Mislim da se svi možemo složiti da je ova godina vrlo neuobičajena, posebice za ljude poput mene. Cijeli svoj živo...
07.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Prva riječ koja mi je pala na pamet kada sam vidio adidas ZX 2k Boost je svježina! Ove tenisice napravljene su da razvedre i najtmurnije dane, no prvo započn...
30.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Oni su Dream Team za cijeli život. Upoznajte naš novi The Coolest School Crew.
string(0) ""
string(0) ""