07/10 2020.
Blogger Pick

Adidas ZX 2k Boost- Cure for dark and rainy days

Prva riječ koja mi je pala na pamet kada sam vidio adidas ZX 2k Boost je svježina! Ove tenisice napravljene su da razvedre i najtmurnije dane, no prvo započnimo ovaj blog s malo povijesnih činjenica.

Pokrenuta prije gotovo četiri desetljeća, preciznije od 1984. godine, adidasova ZX serija jedna je od najdugovječnijih i najuspješnijih vertikala.  Ozbiljni trkači postavljali su rekorde u ZX trkaćim tenisicama koje su imale visoko tehnološki dizajn temeljen na istraživanju biomehanike.

Franšiza je osnovana za stvaranje tenisica za trčanje, treninge i natjecanja, ali zahvaljujući svojoj udobnosti i privlačnom dizajnu ubrzo su osvojile razne subkulture i odgovarale svakodnevnom životu i stilu.

ZX 2K Boost nastavio je jačati dugogodišnju reputaciju franšize i nastavlja dugu povijest spajanja suvremene tehnologije s adidasovom voljenom estetikom.

Konstruirane mrežnim gornjim dijelovima, odsutnim dizajnom jezika, dodajući potplat Boost u punoj dužini s TPU potpeticom garantiraju lagan i energičan cjelodnevni osjećaj.

S odličnom kombinacijom boja za jesen i zimu daju nam protuotrov za mračne i tmurne dane pred nama, te jamče okretanje glave za vama.

Adidas ih je opisao kao "Senzacija nad logikom. Proslavljajući udobnost u bilo kojem obliku".

Ja bih citirao domaćeg repera General Woo-a: "Stara, trenutna i buduća škola".

Predobar je osjećaj da bi ga se moglo objasniti, tako da za novu dimenziju udobnosti, odmah se uputite u Buzz Sneaker Station trgovine ili web shop

Yours truly,
Don Kiki

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

28.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Ej ekipa! Evo mene opet. Kao što već znate, moj modni stil je sportska elegancija. Opisala bi je kao casual i iznad svega stil oblačenja gdje je udobn...
20.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Hey, To sam ja, Remi, plesač i koreograf. Mislim da se svi možemo složiti da je ova godina vrlo neuobičajena, posebice za ljude poput mene. Cijeli svoj živo...
14.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Pozdrav svima, ja sam Antonia! Vrlo sam sretna zbog ovog zajedničkog početka. Imam 19 godina, i moja ljubav za glazbu je ono zbog čega živim. Volim nasmijan...
string(0) ""
string(0) ""