pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
07.10.2020.

Adidas ZX 2k Boost- Cure for dark and rainy days

Prva riječ koja mi je pala na pamet kada sam vidio adidas ZX 2k Boost je svježina! Ove tenisice napravljene su da razvedre i najtmurnije dane, no prvo započnimo ovaj blog s malo povijesnih činjenica.

Pokrenuta prije gotovo četiri desetljeća, preciznije od 1984. godine, adidasova ZX serija jedna je od najdugovječnijih i najuspješnijih vertikala.  Ozbiljni trkači postavljali su rekorde u ZX trkaćim tenisicama koje su imale visoko tehnološki dizajn temeljen na istraživanju biomehanike.

Franšiza je osnovana za stvaranje tenisica za trčanje, treninge i natjecanja, ali zahvaljujući svojoj udobnosti i privlačnom dizajnu ubrzo su osvojile razne subkulture i odgovarale svakodnevnom životu i stilu.

ZX 2K Boost nastavio je jačati dugogodišnju reputaciju franšize i nastavlja dugu povijest spajanja suvremene tehnologije s adidasovom voljenom estetikom.

Konstruirane mrežnim gornjim dijelovima, odsutnim dizajnom jezika, dodajući potplat Boost u punoj dužini s TPU potpeticom garantiraju lagan i energičan cjelodnevni osjećaj.

S odličnom kombinacijom boja za jesen i zimu daju nam protuotrov za mračne i tmurne dane pred nama, te jamče okretanje glave za vama.

Adidas ih je opisao kao "Senzacija nad logikom. Proslavljajući udobnost u bilo kojem obliku".

Ja bih citirao domaćeg repera General Woo-a: "Stara, trenutna i buduća škola".

Predobar je osjećaj da bi ga se moglo objasniti, tako da za novu dimenziju udobnosti, odmah se uputite u Buzz Sneaker Station trgovine ili web shop

Yours truly,
Don Kiki

Slični članci