RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom 9:00 - 14:00

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
16.09.2020.

FLAWLESS IS THEIR MIDDLE NAME

Plesom se bave cijeli život. Plešu disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim natjecanjima, a posebno su ponosne na prvu nagradu u kategoriji disco dance small group, duo i solo, koju su osvojile na međunarodnom natjecanju u prosincu 2019. godine. One su Lena Potparić, Staša Radivojević i Mina Đorđević – Lena i Mina imaju 18, a Staša samo 16 godina – dolaze iz Kragujevca, grada u srcu Šumadije, i kada ih upoznate shvatite da Flawless nije samo ime njihove plesne grupe, već i epitet koji ih savršeno krasi. 

 

 

 

Želja im je da jednog dana budu profesionalne plesačice. Redovne su sudionice svih plesnih radionica, neprestano isprobavaju nove plesne stilove, a tijekom ljeta rade s djecom i kao pomoćni koreografi. 

 

Lena je pravi mali zvrk, kojeg ne drži mjesto. Omiljena je u timu zbog svoje nevjerojatne energije i karizme koja je krasi. Nezaustavljiva je, naročito kada čuje ritmove muzike koju voli, ali i kada je fotoaparat ispred nje. 

 

 

 

Staša je najmlađa članica grupe i stidljiva je do trenutka dok je ne pustite na plesni podij. Najviše voli moderan balet i dovoljno je da joj samo date malo prostora da zapleše, da se dogodi prava magija. U tim trenucima postaje još graciozniji labud koji vas ostavlja bez daha. 

 

 

 

Mina je djevojka duge crne kose i pomalo zagonetnog pogleda koji se mijenja onog trenutka kada počne plesati. Tada postaje „živa vatra“ i „nezaustavljiva sila“ na plesnom podiju, dok stidljivost potpuno nestaje. 

 

 

Sve tri idu u gimnaziju i imaju odličan uspjeh u školi. Svestrane su, pa se mogu pohvaliti i odličnim rezultatima na natjecanjima iz književnosti i lingvistike. Ipak, ples je njihova ljubav, a to se najbolje čuje i vidi u videu koji slijedi. 

 

 

Bilo da plešu hip hop, disco dance ili balet – Lena, Staša i Mina potpuno uživaju u svakom pokretu koji stvore. Za njih je ples emocija, ljubav, inspiracija i neiscrpni izvor energije. Nas su oduševile neposrednošću, stavom, pozitivnom energijom koju šire i činjenicom da se ne umaraju – uvijek su spremne da ponove novi pokret ili cijelu koreografiju i baš ništa im ne pada teško. 

One su zaista The Coolest School Crew, dok je Flawless njihovo srednje ime.

Trenutno nema komentara

Slični članci