pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
08.09.2020.

Let’s roll with Go-Breakers

Go Breakers- oni dijele strast za plesom, ustrajnošću i motivacijom, što ih je odvelo do 26 titula državnih prvaka, 9 europskih titula i 11 svjetskih titula. Natjecanja, performans i treninzi u Sloveniji i šire nisu jedina stvar koja ih povezuje. Svi članovi tima su ambiciozni, imaju volju za napornim radom i dijele dobar smisao za humor i to su glavni razlozi zašto su postali pravi prijatelji. Cijela ekipa se zajedno druži nešto više od godine dana, ali svi se članovi osjećaju kao da se znaju cijeli život. Znaju slušati jedni druge i pomoći u dobrim i lošim trenucima. Za njih, break dance nije samo ples i sport nego ga vide kao način da se izraze u krugu prijatelja koji imaju sličnu priču i podupiru jedni druge. Bez obzira na naporan ritam, naša ekipa uvijek nađe vrijeme za omiljene palačinke ili pizzu. Da li moramo znati još bilo što da možemo reći da su najkul ekipa? 

 

Svakodnevno treniraju 3 sata, a svoje slobodne vikende vole provesti na nezaboravnim avanturama kao što su plesni kampovi i na performansi pred publikom i na natjecanjima. Također organiziraju internacionalne plesne događaje i radionice za djecu i tinejdžere. Idemo se upoznati s članovima Go Breakers tima:


Enia Marinič

Osobnost: energična i uporna djevojka, puna entuzijazma i želi maksimalno iskoristiti svoj život. Spremna je mnogo učiniti za ekipu, pa joj nikada ne nedostaje samoinicijative, discipline i odlučnosti.

Plesni stil: Neustrašiva je i hrabra plesačica. Većinu vremena ju možete vidjeti kako leti zrakom nakon što ju drugi članovi tima bacaju u razne akrobacije ili podrške. Također je odlična u akrobacijama na podu, koje zahtijevaju dobre fizičke i motoričke sposobnosti te hrabrost i zbog toga Enia savršeno odrađuje te stvari.

Omiljeni trenuci: Performans ekipe ispred publike

Najbolji uspjeh: treće mjesto u kategoriji „Break Dance solo adults“ na svjetskom prvenstvu 2018. u Poljskoj (Kielce).

 

Indi Mužić

Osobnost: slatka, puna radosti što reflektira u pozitivi koji ima cijeli tim. Indi je vrlo odgovorna i pouzdana te je uvijek spremna pomoći. Često spontano preuzme odgovornost za kvalitetan rad ostatka tima što rezultira bržim napretkom cijelog tima. Bavi se plesom od svoje četvrte godine i najveća želja joj je da postane učiteljica plesa.

Plesni stil: Najbolji plesni atributi su da je lagana, agilnost, kreativnost i odličan ritam.

Omiljeni momenti: Solo plesna natjecanja.

Najbolji uspjeh: prvo mjesto u kategoriji „Break Dance solo adults“ na svjetskom prvenstvu 2018. u Poljskoj (Kielce).

 

Damiel Mikuž

Osobnost: Vjeruje u sebe i često si postavlja visoke ciljeve koje uporno ostvaruje. Nesebično dijeli svoje znanje s ostalim članovima tima. U isto vrijeme je vrlo skroman i mari za druge.

Plesni stil: Vrtnje, salta, skakanje preko prepreka i drugih plesača su njegove najbolje vještine. To sve radi s lakoćom što potvrđuje njegovo odlično znanje ispravnih tehnika.

Omiljeni momenti: Akrobatski trening


 

Raf Mužić

Osobnost: drugi članovi kažu da im je kao mlađi brat. Zaigran je po prirodi i voli discipliniranu, ali dinamičnu atmosferu.

Plesni stil: njegov plesni stil je raznolik i dinamičan. Savladava područja kao što su: up rock, rad nogu, powermoves i freezeve.

Omiljeni momenti: timska putovanja

Najbolji uspjeh: prvo mjesto u kategoriji Break Dance team na europskom prvenstvu 2018. u Bremenhavenu u Njemačkoj



 

Nick Gorjup

Osobnost: Čovjek od povjerenja koji uvijek nasmijava druge i donosi opuštenu atmosferu u tim. Doduše kada je potrebno vrlo je koncentriran i miran.

Plesni stil: Pouzdan u teškim grupnim akrobacijama gdje ima ulogu odgovornog „stupa“. Njegov stil je pomno smišljen i tehnički sofisticiran i zato baš on obožava freezove i powermoves.

Omiljeni momenti: Break Dance vježbe

Najbolji uspjeh: prvo mjesto u kategoriji Break Dance team na svjetskom prvenstvu 2017. u Kopenhagenu u Danskoj


 

Rok Cvjetkovic

Osobnost: ljubazan dečko koji je uvijek spreman za plesnu akciju. Urbana kultura mu je strast. Break Dance u drugu ruku je nešto čemu se stalno vraća. Svjestan je da u životu ne postoje prečaci za uspjeh u životu pa uvijek ima odgovoran i organiziran pristup zadacima.

Plesni stil: Njegov stil sadrži ugledne i dobro izrađene osnove kojima daje svoju karizmu i stav prema plesu.

Omiljeni momenti: Plesni kampovi

 

Okreti, vrtnje, salta unaprijed/unazad i ozbiljni plesni pokreti njihovo su drugo ime. Osjetite njihovu energiju i provjerite video i fotke.

Slični članci