pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
21.07.2020.

PUMA RS-X PUZZLE BRINGS PEOPLE TOGETHER

Hej ljudi,

To smo mi- Remi i Akasha i jedva smo čekali da vam se vratimo s novom blog pričom. Ljeto nam je napokon stiglo i oboje smo jedva čekali da se ponovo susretnemo uživo nakon duže pauze. Remi je proljeće proveo u izradi online plesnih tutorijala, a Akasha je svoje vrijeme provela u stvaranju novih playlista koje samo čekaju da izađu na svijetlo dana.

Stvar koja nas je ponovo spojila su Puma RS-X Puzzle tenisice. Ovaj model možete pronaći u mnogo različitih nijansi, no ispalo je da smo se oboje zaljubili u bijeli model.

Osim što imamo isti ukus za tenisice, to nije jedina stvar koju imamo zajedničku. Naše živote posvetili smo glazbi kao plesač i DJ. Nerijetko se nađemo u situaciji gdje jedan bira muziku, a drugi pleše na istu.

Također, oboje pridodajemo mnogo pažnje onome što nosimo i kako se prezentiramo vanjskom svijetu jer na taj način stvaramo prvi dojam. Možda je baš to razlog zašto oboje toliko volimo RS-X Puzzle.

Remi najviše voli valoviti dizajn dok se Akasha svaki puta zaljubi na prvi pogled u glomazan oblik i sive suede elemente koji ističu ovaj model na policama BUZZ trgovina. Od samog oblika dolazi i srednje ime modela- X za eXaggarated (preuveličan). Karakteristika koja za nas najviše ističe RS-X Puzzle model je ta da su detalji kreirani s različitim materijalima i teksturama- koža, suede, mrežasti materijal- kao prave puzzle.

Oboje se osjećamo da se s ovim modelom savršeno slažemo baš kao puzzle. Monokromatska estetika koju smo odabrali također se savršeno uklopila s našim omiljenim ljetnim tenisicama. Iako je ljeto ove godine nešto specifičnije, neke stvari se nisu promijenile. Jedna od tih stvari je da oboje moramo imati super nove bijele tenisice.

Iako je model originalno osmišljen kao tenisica za trčanje u 80-ima, danas je pravi ulični klasik. Za Akeshu RS-X Puzzle idu savršeno uz široke hlače i baggy kombinezon, ali isto tako mogu biti savršen dodatak ležernoj ljetnoj haljini.

Bijele RS-X Puzzle tenisice su kao stvorene za ljetno vrijeme i jedva čekaju da ih izvedete u šetnje s prijateljima za toplih ljetnih večeri. Model možete pronaći u BUZZ trgovinama ili u web shopu.

Istaknite se kreativnošću,
Remi i Akasha

 

Slični članci