pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
17.06.2020.

STAY OUT OF THE BOX WITH NEW ADIDAS!

Pozdrav ljudi!

Kroz prethodne priče imala sam priliku isprobati i pisati o svojim omiljenim modelima tenisica.  Ipak, današnji outfit potpuno je rezerviran za adidas!

Za nepredvidljivo kišno vrijeme u toplim danima izabrala sam majicu iz adidas lace kolekcije.

Ova genijalna adidas majica inspirirana je ulicama Kopenhagena, a vidljive pruge adidas Originalsa upečatljivo stoje kao već svima prepoznatljiv statement! Doduše ovaj put nešto drugačiji. Osvježavajuće čipkaste pojedinosti isprepletene s trostranim trakama daju ovom spoju majice i veste ženstven vibe, a Logotip Trefoil-a i rebrasti ovratnik te rub čine ga sportskim. Savršeno pristaje uz moje nove adidas EQT gazelle  koje su novi hibrid na tržištu tenisica, a možeš ih naći i u crnoj verziji!

 

POVRATAK FAVORITA S KRAJA -90-IH

EQT Gazelle silueta zasnovana je na jednoj od najpoznatijih adidasovih cipela za trčanje, 1999 godine. Ovaj poboljšani model tenisica spaja arhivski dizajn s modernim detaljima. Mrežni i tekstilni gornji slojevi od teksture od kože imaju autentičan izgled 90-ih i ranih '00 -ih. Njihov potplat nudi cjelodnevni komfor i lakoću kretanja.

Ovaj model tenisica mi je trenutno najdraži adidasov model jer su izrazito lagane, a opet chunky pa prate i najnovije modne trendove. Idu na apsolutno sve kombinacije i boje.

 Sigurna sam da će odlično ići i uz ljetne haljine jer chunky tenisice su i dalje glavni modni hit 2020!

 

One su moj number 1 odabir ! a koji je tvoj ? =)

 

Potraži adidas lace majicu i EQT Gazelle  u svim Buzzovim shopovima ili ih naruči online!

 

Stay fresh and out of the box,

 

Iva

Slični članci