pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
08.04.2020.

Let’s find our New Balance in life

 

Hey awesome people, it’s Akasha here!

Kao što sigurno već znate, član sam Buzz Crew-a i danas ću vam, u mojoj blog priči, predstaviti jedan od noviteta brenda New Balance – model New Balance 997S. Također, iskoristit ću ovu priliku da vam skrenem pažnju na nekoliko stvari koje meni pomažu, a sigurna sam da će i vama pomoći, da budete u balansu svaki dan.

Živimo u pomalo neobičnom razdoblju u kojem smo suočeni s mnogobrojnim izazovima. Kao i svi vi, i ja sam prethodnih  tjedana neprestano kod kuće i zbog toga pronalazim načine da se s novonastalom situacijom izborim na najbolji mogući način.

Sigurna sam da nisam jedina koja ne može  dočekati trenutak kada ću konačno moći izaći iz kuće, prošetati parkom, ponijeti nove omiljene odjevne kombinacije i tenisice, otići na party ili se jednostavno družiti s dragim prijateljima.

Dok se to ne dogodi, puštam mašti na volju i razmišljam o različitim outfitima koje ću, kada sve prođe, nositi svaki dan. I znate što – jedan od odjevnih komada koji je neizostavan u svakom od njih su tenisice New Balance 997S.

Mogu vam reći da su ovo jedne od najudobnijih patika koje sam ikada nosila. Ženske 997S svojim jednostavnim dizajnom donosi pravi retro vibe, zbog čega su još atraktivnije. Svetlo sivi tonovi ukomponirani su s ružičastim N brendingom čine savršenu kombinaciju za sve proljetne šetnje koje svi s nestrpljenjem iščekujemo.

Ali, ako novonastalu situaciju promatramo iz malo drugačijeg ugla – ovo je savršeno vrijeme da napravimo sve ono što smo do sada odlagali. Na primjer,  kupila sam mnogo novih knjiga koje sam čitala samo kada bih pronašla malo slobodnog vremena. Neke od njih stoje na mojim policama već duže vrijeme. S obzirom na to da sam i DJ, možete samo zamisliti koliko je nove muzike koju trebam preslušati. Ključni aspekt mog rada je dobra, promišljena konceptualna selekcija za koju vam je potrebno mnogo vremena, redovan update vaših plejlista i izbor adekvatnih pjesama.

Sada imam sve vrijeme ovog svijeta da “zaronim” u svaki album od početka do kraja.

Moj dan počinje prilično rano uz obaveznu šalicu kave, a s obzirom na to da radim i kod kuće, volim da mi bude udobno u onome što nosim. Definitivno nisam jedna od onih osoba koje nose pidžame po cijele dane.

Zahvaljujući Buzz-u sada imam super udobne New Balance tenisice, koje još uvijek nisu “osjetile” ulice, ali jesu podove mog doma. Kladim se da i vi to radite kada nabavite novi model tenisica?

Znam da vam mnogo toga trenutno nedostaje, ali je ovo jedinstvena prilika da promijenite način na koji radite i živite, da pronađete nove ideje i proširite poglede na svijet, dok su društvene mreže tu da nam pomognu da ostanemo u kontaktu sa onima koje volimo. Hajde da onda iskoristimo prednosti ovog stanja i promijenimo se.

Biće to novi balans koji će nas potaknuti da budemo bolji u svemu što radimo i da svako slobodno vrijeme iskoristimo za uživanje u udobnosti koju nam naš dom pruža.

Čuvajte se!

Akasha

Slični članci