18/03 2020.
Blogger Pick

GET OUT OF YOUR STYLE’S COMFORT ZONE IN NEW NIKE VISTA

Hej, hej, hej!

Evo me ponovo s novim blogom. Ovoga puta odabrala sam model koji je baaaš cool i koji definitivno izlazi iz zone komfora kada je moj stil u pitanju. Predstavljam vam nove Nike Vista Lite tenisice.

Da kažem da sam se zaljubila ne bi bilo nedovoljno. Postoji nešto potpuno iskonsko u ovom dizajnu, uprkos tome što je jednostavan i ne sadrži prenapadne kombinacije boja. Crne tenisice sa daškom neonskih nijansi koje se proziru, upotpunjene su bijelim Vista Lite futurističkim đonom. Crne ili bijele, ove tenisice su moj izbor za predivne dane koji će veoma brzo doći.

Ovoga puta sam ih ponijela uz dva različita stajlinga. Moj favorit je ipak ovaj komplet neonskog baggy crop topa i donjeg dijela. Mislim da tenisice savršeno pristaju uz to. Možete ih nositi i sa jednostavnim jeansom uz običan T- shirt, jer ćete izgledati podjednako chic. Za koju god varijantu da se odlučite, nećete pogriješiti.

Udobne, lagane i stylishNike Vista Lite tenisice su model koji se ukratko može opisati kao show stopper. I da, može “začiniti” svaki vaš outfit.

One su definitivno moj izbor za 2020. Isprobajte ih i izađite iz zone komfora kada je vaš stil u pitanju.

S ljubavlju,

Antonija

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

11.
Mar.
2020.
Blogger Pick
Ola, chicos! Ja sam Andrea Din i ovo je moja prva blog priča. Nadam se da će biti prva od mnogih koje ću kao član Buzz Crew-a napisati. Prilično sam sigurna ...
05.
Mar.
2020.
Blogger Pick
26.
Feb.
2020.
Blogger Pick
Evo konačno mene i moje prve priče u 2020. godini! Moram priznati da sam jedva čekala konačno podijeliti s vama utiske o jednom posebnom modelu Adidas tenisi...
string(0) ""
string(0) ""