11/03 2020.
Blogger Pick

FEEL THE VIBE OF NIKE AIR FORCE 1 SHADOW “MULTI-COLOR”

Ola, chicos! Ja sam Andrea Din i ovo je moja prva blog priča. Nadam se da će biti prva od mnogih koje ću kao član Buzz Crew-a napisati. Prilično sam sigurna da sam izabrana za člana crewa zbog moje opsjednutosti šeširima i tenisicama, ali i zbog činjenice da u svom ormaru imam uglavnom urbanu mušku odjeću. O, da, i zato što obožavam fotografiju, ali iz perspektive fotografa. Za početak našeg druženja, odlučila sam vam predstaviti pravu "bombastičnu" siluetu - Nike Air Force 1 Shadow "Multi-Color". Vrijeme je da se upoznamo!

Ljudi koji me dobro poznaju reći će vam da sam Nike djevojka na svaki mogući način. Upravo je on brand koji najviše odgovara mom stilu i ukusu. Iako volim sve siluete koje Nikeov dizajnerski tim lansira na sneaker scenu, moj favorit za ovu sezonu je Nike Air Force 1 Shadow. Prije svega zbog priče koja stoji iza ovog modela koja je veoma posebna. Naime, Nike Air Force 1 Shadow odaje počast ženama koje su uzor novim generacijama, ženama koje su snaga i pokretači velikih promjena. How empowering is that?!.

U osnovi, nove tenisice Air Force 1 Shadow postupno su gradile svoj identitet kroz mnoštvo kombinacija boja koje na prvi pogled izgledaju nespojivo. Ovaj model spoj je reljefne i glatke kože u kontrastnim bojama, a ističu se nijanse poput Aqua, Pink i Volt. Crna boja naglašena je s prednje strane, dok je na bočnim stranama dvoslojni Swoosh, a upotpunjuju ga ga i dvoslojni detalji na peti te jezik s dvostrukim unutarnjim brandiranjem. Bijeli gumeni potplat je tu da dodatno istakne njen  dizajn.

Ne želim vas već u prvoj priči zbuniti s previše detalja, što o meni, što o tenisicama jer bih mogla  o tome razgovarati satima, danima, pa čak i mjesecima. Kroz ovih par odlomaka želja mi je upoznati vas sa svojim svijetom koji je (očigledno) ovih dana obojen u sve nijanse zahvaljujući svojim novim ljepoticama - tenisicama Nike Air Force 1 Shadow "Multi-Color". Pronađite ih u svim Buzz trgovinama ili naručite putem interneta!

Do sljedeće priče, šaljem vam poljupce!

Andreea Din

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

18.
Mar.
2020.
Blogger Pick
Hej, hej, hej! Evo me ponovo s novim blogom. Ovoga puta odabrala sam model koji je baaaš cool i koji definitivno izlazi iz zone komfora kada je moj stil...
05.
Mar.
2020.
Blogger Pick
26.
Feb.
2020.
Blogger Pick
Evo konačno mene i moje prve priče u 2020. godini! Moram priznati da sam jedva čekala konačno podijeliti s vama utiske o jednom posebnom modelu Adidas tenisi...
string(0) ""
string(0) ""