pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
11.03.2020.

FEEL THE VIBE OF NIKE AIR FORCE 1 SHADOW “MULTI-COLOR”

Ola, chicos! Ja sam Andrea Din i ovo je moja prva blog priča. Nadam se da će biti prva od mnogih koje ću kao član Buzz Crew-a napisati. Prilično sam sigurna da sam izabrana za člana crewa zbog moje opsjednutosti šeširima i tenisicama, ali i zbog činjenice da u svom ormaru imam uglavnom urbanu mušku odjeću. O, da, i zato što obožavam fotografiju, ali iz perspektive fotografa. Za početak našeg druženja, odlučila sam vam predstaviti pravu "bombastičnu" siluetu - Nike Air Force 1 Shadow "Multi-Color". Vrijeme je da se upoznamo!

Ljudi koji me dobro poznaju reći će vam da sam Nike djevojka na svaki mogući način. Upravo je on brand koji najviše odgovara mom stilu i ukusu. Iako volim sve siluete koje Nikeov dizajnerski tim lansira na sneaker scenu, moj favorit za ovu sezonu je Nike Air Force 1 Shadow. Prije svega zbog priče koja stoji iza ovog modela koja je veoma posebna. Naime, Nike Air Force 1 Shadow odaje počast ženama koje su uzor novim generacijama, ženama koje su snaga i pokretači velikih promjena. How empowering is that?!.

U osnovi, nove tenisice Air Force 1 Shadow postupno su gradile svoj identitet kroz mnoštvo kombinacija boja koje na prvi pogled izgledaju nespojivo. Ovaj model spoj je reljefne i glatke kože u kontrastnim bojama, a ističu se nijanse poput Aqua, Pink i Volt. Crna boja naglašena je s prednje strane, dok je na bočnim stranama dvoslojni Swoosh, a upotpunjuju ga ga i dvoslojni detalji na peti te jezik s dvostrukim unutarnjim brandiranjem. Bijeli gumeni potplat je tu da dodatno istakne njen  dizajn.

Ne želim vas već u prvoj priči zbuniti s previše detalja, što o meni, što o tenisicama jer bih mogla  o tome razgovarati satima, danima, pa čak i mjesecima. Kroz ovih par odlomaka želja mi je upoznati vas sa svojim svijetom koji je (očigledno) ovih dana obojen u sve nijanse zahvaljujući svojim novim ljepoticama - tenisicama Nike Air Force 1 Shadow "Multi-Color". Pronađite ih u svim Buzz trgovinama ili naručite putem interneta!

Do sljedeće priče, šaljem vam poljupce!

Andreea Din

Slični članci