19/02 2020.
Blogger Pick

RIDE INTO FUTURE IN NEW PUMA SNEAKERS

Pozdrav svima!

Prijelazno je vremensko razdoblje, zima polako odlazi, čekamo proljeće. Očekuje nas tmuran, siv i kišan dan ali u BUZZ-u je razvedravanje!

U želji da popravite raspoloženje, jedno od rješenja za kojim možete posegnuti su svakako nove tenisice. Bar kod mene to uvijek upali i danas se družim sa PUMA Future Rider Ride On. Buđenje nostalgije i povratak u 1980. godinu, kada se ozbiljna trka sa staze preselila na ulicu, lansirana je legendarna tenisica za trčanje Fast Rider.

Gotovo 40 godina kasnije Puma još uvijek ide jako i bolje nego ikad sa ikonično-retro Future Rider Ride On modelom. Nova generacija casual-cool stila, živahnih boja s hitom neonske zelene boje, odvažnom igrom materijala nastavlja kanalizirati vibracije iz 80-ih. Gornji dio tenisice je mekani lagani najlon sa glatkom kožom, vrlo upečatljivi đon je od gipke crvene gume, materijal koji se vrlo lako održava.

Gledano sa plesne strane, svi kriteriji za super plesnu tenisicu su ispunjeni; udobnost, težina i estetika. Pogledajte slike kako su se snašle u mojoj borbi protiv gravitacije i onda brzo na virtualne i fizičke police BUZZ-a širom regije jer Pumice vas čekaju.

 

Do sljedećeg letenja!

 Don Kiki

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

18.
Mar.
2020.
Blogger Pick
Hej, hej, hej! Evo me ponovo s novim blogom. Ovoga puta odabrala sam model koji je baaaš cool i koji definitivno izlazi iz zone komfora kada je moj stil...
11.
Mar.
2020.
Blogger Pick
Ola, chicos! Ja sam Andrea Din i ovo je moja prva blog priča. Nadam se da će biti prva od mnogih koje ću kao član Buzz Crew-a napisati. Prilično sam sigurna ...
05.
Mar.
2020.
Blogger Pick
string(0) ""
string(0) ""