pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
25.09.2019.

RETRO FUTURE BY PUMA

Pozdrav, ekipa! Kroz prethodne priče imao sam priliku isprobati i pisati o mojim omiljenim modelima tenisica iz svijeta Adidasa i Nikea. Iako skoro nikad ne odstupam u odabiru između ova dva brenda, oduvijek sam volio probati nešto novo i uvijek dam šansu novim stvarima, tako da danas idemo u svijet Pume - model Puma RS-X.

Posjet ovoj arkadnoj igraonici vratila me je u djetinjstvo. Svi ti 8-bit zvukovi i neon šarenilo, ostavili su me s nevjerojatnim osjećajem nostalgije, što ujedno karakterizira i ovaj model tenisica. Kao što možete vidjeti na fotografijama, jako dobro su se uklopile u šareni ambijent ove arkadne igraonice! :) Iako „RS“ u imenu označava “Running System”, iz iskustva vam mogu reći da ih možete nositi u skoro svakoj “urbanoj” prilici. Bilo da trčite ili obavljate svakodnevne aktivnosti poput škole, odlaska do grada ili igraonice - Puma RS-X će vas savršeno ispratiti.

Puma RS-X tenisice rađene su po Running System modelu iz 80-ih, tako da, iako izgledaju moderno i futuristički, možete osjetiti tu retro vibru.

Ono što odlikuje ovaj model su gornja mreža za protok zraka i gumeni potplat koji nudi stabilnost i prianjanje za svaku površinu! Pored toga, ono što ga čini posebnim je i sam dizajn. Od potplata, pa sve do jezika, mogu se vidjeti lijepo usklađene komplementarne boje, kroz geometrijske oblike i šare na đonu. Sam spoj futurističke linije i kombinacije boja s retro krojem je ono što ovim tenisicama daje karakter.

Uživao sam u ovom izboru! Moram priznati da su mi, pri ulasku u Buzz trgovinu, ove tenisice prve privukle pažnju u moru drugih modela.

Do sljedeće Buzz priče od mene, imate jedan veliki pozdrav! B)

AdnanBro

Slični članci