25/09 2019.
Blogger Pick

RETRO FUTURE BY PUMA

Pozdrav, ekipa! Kroz prethodne priče imao sam priliku isprobati i pisati o mojim omiljenim modelima tenisica iz svijeta Adidasa i Nikea. Iako skoro nikad ne odstupam u odabiru između ova dva brenda, oduvijek sam volio probati nešto novo i uvijek dam šansu novim stvarima, tako da danas idemo u svijet Pume - model Puma RS-X.

Posjet ovoj arkadnoj igraonici vratila me je u djetinjstvo. Svi ti 8-bit zvukovi i neon šarenilo, ostavili su me s nevjerojatnim osjećajem nostalgije, što ujedno karakterizira i ovaj model tenisica. Kao što možete vidjeti na fotografijama, jako dobro su se uklopile u šareni ambijent ove arkadne igraonice! :) Iako „RS“ u imenu označava “Running System”, iz iskustva vam mogu reći da ih možete nositi u skoro svakoj “urbanoj” prilici. Bilo da trčite ili obavljate svakodnevne aktivnosti poput škole, odlaska do grada ili igraonice - Puma RS-X će vas savršeno ispratiti.

Puma RS-X tenisice rađene su po Running System modelu iz 80-ih, tako da, iako izgledaju moderno i futuristički, možete osjetiti tu retro vibru.

Ono što odlikuje ovaj model su gornja mreža za protok zraka i gumeni potplat koji nudi stabilnost i prianjanje za svaku površinu! Pored toga, ono što ga čini posebnim je i sam dizajn. Od potplata, pa sve do jezika, mogu se vidjeti lijepo usklađene komplementarne boje, kroz geometrijske oblike i šare na đonu. Sam spoj futurističke linije i kombinacije boja s retro krojem je ono što ovim tenisicama daje karakter.

Uživao sam u ovom izboru! Moram priznati da su mi, pri ulasku u Buzz trgovinu, ove tenisice prve privukle pažnju u moru drugih modela.

Do sljedeće Buzz priče od mene, imate jedan veliki pozdrav! B)

AdnanBro

Ostavi komentar

Slični članci

04.
Dec.
2019.
Blogger Pick
Pozdrav ljudi, U posljednje vrijeme puno putujem. Posjetio sam nevjerojatna mjesta i imao priliku upoznati izvanredne ljude! Prvom prilikom ispričat ću vam ...
06.
Nov.
2019.
Blogger Pick
Pozdrav ekipa! Iako se na neko vrijeme moramo pozdraviti s vrućim danima, ne moramo i s vrućim modelima tenisica!
string(0) ""
string(0) ""