25/09 2019.
Blogger Pick

RETRO FUTURE BY PUMA

Pozdrav, ekipa! Kroz prethodne priče imao sam priliku isprobati i pisati o mojim omiljenim modelima tenisica iz svijeta Adidasa i Nikea. Iako skoro nikad ne odstupam u odabiru između ova dva brenda, oduvijek sam volio probati nešto novo i uvijek dam šansu novim stvarima, tako da danas idemo u svijet Pume - model Puma RS-X.

Posjet ovoj arkadnoj igraonici vratila me je u djetinjstvo. Svi ti 8-bit zvukovi i neon šarenilo, ostavili su me s nevjerojatnim osjećajem nostalgije, što ujedno karakterizira i ovaj model tenisica. Kao što možete vidjeti na fotografijama, jako dobro su se uklopile u šareni ambijent ove arkadne igraonice! :) Iako „RS“ u imenu označava “Running System”, iz iskustva vam mogu reći da ih možete nositi u skoro svakoj “urbanoj” prilici. Bilo da trčite ili obavljate svakodnevne aktivnosti poput škole, odlaska do grada ili igraonice - Puma RS-X će vas savršeno ispratiti.

Puma RS-X tenisice rađene su po Running System modelu iz 80-ih, tako da, iako izgledaju moderno i futuristički, možete osjetiti tu retro vibru.

Ono što odlikuje ovaj model su gornja mreža za protok zraka i gumeni potplat koji nudi stabilnost i prianjanje za svaku površinu! Pored toga, ono što ga čini posebnim je i sam dizajn. Od potplata, pa sve do jezika, mogu se vidjeti lijepo usklađene komplementarne boje, kroz geometrijske oblike i šare na đonu. Sam spoj futurističke linije i kombinacije boja s retro krojem je ono što ovim tenisicama daje karakter.

Uživao sam u ovom izboru! Moram priznati da su mi, pri ulasku u Buzz trgovinu, ove tenisice prve privukle pažnju u moru drugih modela.

Do sljedeće Buzz priče od mene, imate jedan veliki pozdrav! B)

AdnanBro

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

18.
Mar.
2020.
Blogger Pick
Hej, hej, hej! Evo me ponovo s novim blogom. Ovoga puta odabrala sam model koji je baaaš cool i koji definitivno izlazi iz zone komfora kada je moj stil...
11.
Mar.
2020.
Blogger Pick
Ola, chicos! Ja sam Andrea Din i ovo je moja prva blog priča. Nadam se da će biti prva od mnogih koje ću kao član Buzz Crew-a napisati. Prilično sam sigurna ...
string(0) ""
string(0) ""