CALL CENTAR

- radi unapređenja sustava, telefonske linije su isključene do 6.10.

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

Blogger Pick
04.09.2019.

BE THE HYPEBEAST IN NEW AIR MAX 200

Ljudi koji me znaju, dobro su upoznati sa jednom činjenicom – ja sam Air Max djevojka, u svakom smislu te riječi! Air Max tenisice nosim svakodnevno i da, bez njih definitivno ne bih mogla zamisliti svoj dan. U kolekciji ih imam mnogo (ne znam ni sama točan broj), a sada je taj broj upotpunjen još jednim modelom – Nike Air Max 200.

Hypebeast je pravi naziv za Air Max 200, tenisicu koja je u svakom smislu nesvakidašnja i koja vas vuče da svojim stylingom vratite u devedesete.

Odmah ću vam reći da to nije slučajnost! Model je nastao tako što je kao inspiracija poslužio znak za ljetnu Olimpijadu 1992. u Barceloni. Naravno, prošla je kroz razne koloritne promijene od tog perioda, ali su iz Nike-a ostali vjerni dizajnu. Kao što je Olimpijada događaj koji uključuje mnogo različitih sportskih disciplina, tako i Air Max 200 ima multi-namjenu. Mene je konkretno inspirirala za hip-hop i cheerleading, a vas, kad je probate, možda povuče da napravite korak koji prije niste.

Ono što je veoma zgodno kod Nike Air Max 200 modela je crna i bijela boja kao baza, i nekoliko boja koje omogućavaju lako kombiniranje sa drugim odjevnim komadima. Ali, upozorila sam da će vas vući na neki ‘90s hype – nisam je bez razloga nazvala hypebeast.

 

Puštam vas da uživate u udobnosti i praktičnosti ove tenisice, i pozdravljam do sljedećeg viđenja!

 

Photo: Žarko Radojčić & Petar Nikolić

 

Marina

Trenutno nema komentara

Slični članci