04/09 2019.
Blogger Pick

BE THE HYPEBEAST IN NEW AIR MAX 200

Ljudi koji me znaju, dobro su upoznati sa jednom činjenicom – ja sam Air Max djevojka, u svakom smislu te riječi! Air Max tenisice nosim svakodnevno i da, bez njih definitivno ne bih mogla zamisliti svoj dan. U kolekciji ih imam mnogo (ne znam ni sama točan broj), a sada je taj broj upotpunjen još jednim modelom – Nike Air Max 200.

Hypebeast je pravi naziv za Air Max 200, tenisicu koja je u svakom smislu nesvakidašnja i koja vas vuče da svojim stylingom vratite u devedesete.

Odmah ću vam reći da to nije slučajnost! Model je nastao tako što je kao inspiracija poslužio znak za ljetnu Olimpijadu 1992. u Barceloni. Naravno, prošla je kroz razne koloritne promijene od tog perioda, ali su iz Nike-a ostali vjerni dizajnu. Kao što je Olimpijada događaj koji uključuje mnogo različitih sportskih disciplina, tako i Air Max 200 ima multi-namjenu. Mene je konkretno inspirirala za hip-hop i cheerleading, a vas, kad je probate, možda povuče da napravite korak koji prije niste.

Ono što je veoma zgodno kod Nike Air Max 200 modela je crna i bijela boja kao baza, i nekoliko boja koje omogućavaju lako kombiniranje sa drugim odjevnim komadima. Ali, upozorila sam da će vas vući na neki ‘90s hype – nisam je bez razloga nazvala hypebeast.

 

Puštam vas da uživate u udobnosti i praktičnosti ove tenisice, i pozdravljam do sljedećeg viđenja!

 

Photo: Žarko Radojčić & Petar Nikolić

 

Marina

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

25.
Dec.
2019.
Blogger Pick
Stil devedesetih ponovo se vraća u modu! Ističe se retro duh kroz hrabre boje i autentičnost -  Fila je zaključio ovu godinu i predstavio novi model &bd...
11.
Dec.
2019.
Blogger Pick
Jedva sam čekala da vam se javim s novim blog postom i ovim outfitom! 
string(0) ""
string(0) ""