07/08 2019.
Blogger Pick

I Got That Air Max 200 Vibe

Hej, braćo i sestre, pripadnici sneaker kulture! Stiglo je ono doba godine kada se dobre vibracije ujedine, sunce sija i iskre života se vide u svakom kutu grada. To je vrijeme mira, vrijeme svečanosti i veselja, kada ikone muzike zauzmu pozornice na festivalima i na taj način šire ljubav. Kad smo već kod ikona – 19. srpanj, Nike je izbacio novu siluetu – Air Max 200 i ja sam svoj par nabavio čim sam čuo te divne vijesti.

Tenisice su kombinacija inovacija koje posjeduju obožavane Air Max 270 i Air Max 720, ali su ipak malo više futurističke na način da odaju počast tehnološkom razvoju koji se događa i životnom stilu koji proističe iz njega. Nike nije štedio na ovom dizajnu koji prati obline siluete na ergonomičan način. Mnogo jarkih i jasnih boja, kao i varijacije materijala i tekstura upotpunjuju ovaj slojeviti dizajn, i na taj način doprinose njegovoj oštrini i dubini.

Pametno i intuitivno korištenje materijala uvelike doprinosi strukturi i čvrstoći Air Max 200 modela. Fleksibilnost i prozračnost dobivamo na mjestima gdje se tenisica savija, čvrstinu jednoslojne ili duple kožne trake kod pertlanja dok mekana prevrnuta koža dodaje još jedan sloj stabilizacije stopala, a čvrsti kožni dijelovi na prstima i peti drže stopalo u lagodnom položaju. Pjenasti potplat sa ogromnom Air jedinicom savršeno je spojen uz pomoć čvrste gume na površini. Zapravo, to je sve ono što i očekuješ od tehnologije upakirane u predivnu rastafarijansku kombinaciju boju, posebno od titana kao što je Nike.

Nike Air Max 200 je u potpunosti zaokupio moju pažnju i vjerojatno ih neću skidati narednih par dana, kao dijete kad dobije novu igračku. Jako mi je drago da su me moji prijatelji iz BUZZ Sneaker Station-a upoznali sa ovim modelom, a uskoro ih i osobno možeš provjeriti u BUZZ trgovinama ili na webu.

Nadam se da ste uživali u blog priči za ovaj tjedan. Do sljedećeg puta, ostanite dosljedni, skromni i časni iznad svega!

 

Jah bless my Rastafarians!

El Nino

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
May.
2020.
Blogger Pick
06.
May.
2020.
Blogger Pick
Evo mene ponovo s novom pričom, novim omiljenim tenisicama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, posljednjih mjesec i više dana...
15.
Apr.
2020.
Blogger Pick
Sve što možeš napraviti unutar 4 zida za svoju kolekciju
string(0) ""
string(0) ""