pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
29.05.2019.

Nike Air force 1 – From Day to Night

Hej sneaker manijaci, ja sam DJ Doncho i ovo je moja prva blog priča za BUZZ. Već neko vrijeme sam dio BUZZ ekipe i vrijeme je da vam se predstavim i kažem nešto o mojim omiljenim tenisicama, a to su  Air Force 1.

Početak moje biografije pomalo podsjeća na klišej – zaljubljen sam u muziku od djetinjstva. Zaista sam se “upecao” kada sam kao dijete otišao u klub Yalta i vidio DJ Radi. On je miksao, pravio čuda s vinilom. Toliko sam bio fasciniran da sam za 20 minuta shvatio što želim biti kad narastem. Dvadeset godina kasnije, moj život je točno onakav kako sam ga zamišljao tada. Na dnevnoj razini radim mnogo stvari. Tijekom noći sam DJ, a tijekom dana radim mnogo drugih stvari jer sam jedan od ljudi koji nikada ne miruju.

Bio je to period kada sam se zaljubio i u Nike. Obožavam sport i udobne tenisice su mi oduvijek na radaru. Nažalost, kada sam bio mali, izbor nije bio baš ovoliki i nisi mogao da uđeš u trgovinu i kupiš što poželiš. Danas, kada je sve mnogo dostupnije, onog trenutka kada sam vidio nove Air Force 1 znao sam da ih moram nabaviti za sebe.

Tijekom tinejdžerskih dana počeo sam pratiti košarku, a vremenom i obraćati pažnju na ono što nose igrači. Bilo je tu mnogo modela, ali su svi imali jednu zajedničku osobinu – svi su bili nevjerojatni. Tada nisam imao mnogo pari tenisica, zato sada nadoknađujem propušteno! Sjećam se da sam ukrao pare od roditelja kako bih kupio svoj prvi par Nike tenisica. Mnogo godina kasnije, taj broj je veliki – trenutno ih imam više od 50.

Još jedna činjenica koja se nije promijenila jest da me novi Nike modeli ne prestaju očaravati – koloriti su neviđeni, a tenisice su udobne i uvijek drugačije. Ne postoji nešto što mi se ne sviđa na Air Force 1. Savršene su za ljetnu sezonu i mislim da će se odlično uklopiti s ostalim modelima koje imam.

Jako mi se sviđaju detalji od brušene kože koji tako savršeno oslikavaju Nike duh. Najvažnija stvar je da su nevjerojatno udobne. Iako ne planiram baš uvijek svoje outfite za posao, tenisice su njihov važan dio – one su trešnjica na vrhu! A narednih mjeseci ta trešnjica bit će upravo Nike Air Force 1.

One su moj način da se izrazim bez riječi – kroz stil i glazbu koju puštam. Moja garderoba je uvijek živopisna i pomalo luda. Ali i ja sam pomalo lud na ovaj ili onaj način. Biti DJ nije samo muzika, već način na koji se predstavljaš, a Air Force 1 je moj vjerni suradnik.

Pored ovih, koje su mi omiljene, posjedujem još nekoliko pari Air Force tenisica. Jedne od njih su custom made. Njih je specijalno za mene napravio BUZZ Sneaker Station, što je sjajno jer se zaista osjećam jedinstveno.

Uživajte u dobroj glazbi, budite malo luckasti i uvijek nosite udobne tenisice!

DJ Doncho

Slični članci