pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
15.05.2019.

BEND A KNEE TO 720 DEGREES OF VISIBILITY

Hej ljudi, Adnan Bro baca prvi tekst ovdje! Kul je biti dio ove ekipe i cjelokupna blog priča je za mene novina, što je čini još zanimljivijom. Od malena sam volio izazove i da isprobavam nove stvari, a ova suradnja je idealna prilika za to.

Proljeće nam donosi vedre dane, nove ideje i trendove. Kako sam ja fresh new član Buz ekipe, potpuno je logično da ću vam pisati o fresh new članu Air Max obitelji – revolucionarnom 720 modelu.

Kao neko tko nije često razmišljao o Air Maxu kada su tenisice u pitanju, moram priznati da me je čitav Throwback Future val, natjerao da ih baš preferiram. Veliki sam fan retro stila, kako u videografiji tako i kod estetike svakodnevnih stvari, a dizajn gornjišta modela 720 vuče inspiraciju od legendarnih silueta devedesetih. Noseći ih, definitivno ćete osjetiti duh Miami Vice City kul vibre. Međutim, ono što ga čini jedinstvenim jest najveći ikada zračni potplat. Ovaj model možete naći u više boja, ali bilo koja kombinacija je vrlo jednostavna. Ta jednostavnost omogućava dizajnu da govori sam za sebe. Od sada, „manje je više“ nije samo fraza. Ove tene su savršeni spoj futurističkog minimalizma i najvećeg Air Max potplata ikada.

A ako se pitate odakle baš naziv 720 – on predstavlja 720 stupnjeva vidljivosti zračnog potplata– 360 okomite i 360 vodoravne. I zaista, ovo je naj AirMax od svih AirMaxova. A ja se vodim time da što više zraka pod nogama, to udobnije. I ne, nisam pogriješio. Bilo da snimam neki skeč video za Youtube, slikam se za Instagram, ili samo izlazim u grad - ovaj model je spreman za ulicu! Vjerujte mi da ulice San Andreasa vrište za ovim tenisicama!

To bi bilo to za danas, nadam se da vam se tekst svidio i burazi, vidimo se ubrzo u novom. Do tada imate jedan veliki pozdrav i vidimo se idućeg tjedna u Buzzu kada će ove tenisice biti dostupne u svim trgovinama. Naravno, tada ćete ih moći pronaći i na webu.

 

AdnanBro

Slični članci