pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
08.05.2019.

PASSION OBSESSION – NIKE AM 97

Pozdrav svima, ja sam Vekac, novi član Buzz ekipe. Pjevač sam i reper iz Banjaluke, pored toga bavim se produkcijom i sviram 3 instrumenta. Muzikom se bavim otkad znam za sebe i ona je jednostavno moj način života.
Pored muzike tu je oduvijek bila ljubav prema tenisicama, posebno Nike-u.
Danas pričamo o novom modelu NIKE AIR MAX 97 LX. Zbog svoje jedinstvenosti odmah sam ga poželio imati. To je bila ljubav na prvi pogled.

Revolucionarna Air-Sole jedinica predstavljena je sneaker svijetu 1978. godine.
Nike Air Max 1 je 1987. debitirao s vidljivim zrakom, dopuštajući obožavateljima više nego samo osjećaj udobnosti Air-Solea - odjednom su ga mogli vidjeti.
Dvije godine nakon što je Nike Air Max 95 donio vidljivi zrak u prednji dio stopala, Nike Air Max 97 je stigao s prvom jedinicom pune dužine. Tenisica je napravila ogroman boom u svijetu trčanja, kao što je bilo predviđeno njegovim linijama dizajna efekta valova.
Valovi još uvijek traju dva desetljeća kasnije.

Nike Air Max 97 LX se odlikuje klasičnim dizajnom valova koji se ističu prelijepim zavojima i šarenim Max Air jastukom. Oni vam daju boju i stil koji traju. Imaju neobičnu plavu boju iz koje se, gledajući iz drugog ugla, naziru ljubičaste nijanse. I pored svoje upadljivosti ne predstavljaju problem u kombiniranju s raznim stilovima. Zbog svoje sintetičke kože jako su izdržljive i jednostavne za čišćenje, dobar odabir za gotovo sve vremenske pogodnosti. Gumeni potplat pruža veoma visok stupanj izdržljivosti i udobnosti. Kad smo kod udobnosti, ona je naravno na prvom mjestu. Zato je ovaj model, zbog Max Air jedinice koja pruža laganu amortizaciju, raj za svačiju nogu. Noseći ovaj predivni model nisam mogao ne primijetiti veoma česte poglede mojih sugrađana. Svojom unikatnom bojom jednostavno nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Kao i do sada Nike me i s ovim modelom nije razočarao, naprotiv oduševljen sam kombinacijom udobnosti i estetike. Obožavam svaki centimentar ovog modela što se jasno vidi na slikama. Bilo da ste krenuli u šetnju ili noćni izlazak, i niste sigurni što s čim da iskombinirate, uvjeravam vas da je Nike Air Max 97 LX hrabar izbor i da će se izdvojiti u masi. Nike nam je u tome mnogo olakšao. Bravo!
Peace out.

Vekac

Slični članci