RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom 9:00 - 14:00

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
13.03.2019.

Friško iz kutije

Ono što očekujem od kompanije tenisica poput Nike-a je lijep dizajn, i dosada me nikada nisu iznevjerili. S vremena na vrijeme čak dobijemo i više nego što smo tražili po pitanju kreativnosti i stila. Skroz sam uzbuđen radi ove tenisice koju su mi frendovi iz BUZZa predstavili da sam se zaboravio i predstaviti. Ja sam El Nino i vodit ću današnji „unboxing“.

Pa da započnemo. Predstavljam vam Nike Air Max 97- dolaze umotane u povijest, kvalitetu i inovaciju i ovaj puta dolaze s iznenađujućom inspiracijom: kutijama u kojima Nike šalje naručene proizvode. Topla paleta kartonski smeđe boje, koja se igra s teksturama preko cijele tenisice. Od lagane i glatke kože sve do predivnog tamnog suede materijala s mnoštvom tekstura koji prema mojem mišljenju imitiraju mokri karton.

Kako bi ostali u dodiru teme kutije za otpremu, Nike si je dao oduška s simbolima i opalio je veliki barkod s porukom „Zahvaljujemo na narudžbi“ ispod prozirnog potplata preko cijele tenisice. Jezik tenisice dolazi sa izvučenom vrpcom koja podsjeća na traku koju Nike koristi kod zamatanja paketa, a swoosh logo isprintan je na transparentnoj naljepnici koja izgleda kao zakrpa. Na stražnjoj strani tenisice proteže se vrpca na kojoj piše „Air Max“ i još jedan barkod element koji povezuje cijeli dizajn.

Ove Air Max 97 tenisice prikaz su čistog industrijskog koncepta, napravljene na beskompromisan način i predstavljaju snagu Nike-a koji održava kultne siluete relevantnima i svježima godinama nakon njihovog početnog izdavanja.

Ostavljam vas s djelićem mojih razmišljanja. Nike je brend za kojeg vjerujem da će mi pružiti „Air“ u paketu, omot za savršenstvo.

Sve najbolje vam želim!

 

Peace

El Nino

Trenutno nema komentara

Slični članci