pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
27.02.2019.

Keep it classy

Bok ljudi. Došlo je vrijeme da se i mi malo bolje upoznamo :) Znate da sam veliki zaljubljenik u modu, arhitekturu... paaa zapravo u svaki oblik umjetnosti. Svaki moj dan je jako dinamičan i ispunjen kreativnim i jako kvalitetnim aktivnostima, a ovim postom ću vas uvesti u svoju svakodnevicu s jednim od mojih omiljenih sportswear brendova- adidas!

adidas je brend  koji me  nikada nije iznevjerio kvalitetom i dizajnom. Brend koji je popratio sve moguće faze u mom životu--od prvih koraka, odrastanja, puberteta, sportskih i mnogih drugih aktivnosti s kojima sam se bavila i s kojima se još uvijek bavim i koje čine moju svakodnevicu: umjetnost, moda, muzika, dizajn.

U ovom blog postu sam u fokus stavila jedan klasični Adidasov model I-5923.  Dostupan je u nekoliko varijacija boja, a ja sam se odlučila za pastelno rozu/nude s bijelim detaljima, koja savršeno ide uz moje monokromne outfite. Oni koji me poznaju ili me prate neko vrijeme na društvenim mrežama, upoznati su već s mojom skromnom paletom boja - crna, bijela, nude.

Ono što me posebno privuklo kod ovog adidasovog modela, pored njihove lakoće i udobnosti, je jednostavni retro dizajn. Iniki ili današnji naziv  I-5923, inspiriran je 70-tim i 80-tim  (pjenasto puni potplat,  prepoznatljivi 3- stripes na bočnim stranama, prozračni rastezljivi materijali i nekoliko kožnih detalja).

I-5923 je  klasični model jednostavnog minimalnog izgleda koji ne izlazi iz mode i ono što je meni jako bitno je jednostavna forma ovog modela koja se lako kombinira i pruža mogućnost poigravanja kako s dnevnim tako i s noćnim odjevnim kombinacija. Prilagodljiv svim stilovima i prigodama. Savršen model za suho vrijeme i za osobe poput mene, koji su od rane jutarnje do kasne večernje sate u pokretu!

Uživajte u ovim lijepim danima uz svoje adidas I-5923 do sljedećeg čitanja.

 

Xo

Ina

Slični članci