pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
13.02.2019.

One premium story

Bok fashion ovisnici, dugo se nismo čitali!

Nisam zaboravio pisati, samo izgleda da kada trideseti put zamisliš želju na rođendanskoj torti, ona uglavnom ima veze sa slobodnim vremenom na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj razini. U ovom rasporedu slobodnog vremena prsti malo teže pronalaze put do tipkovnice.

Ovoga puta sam ipak morao stati, predahnuti i uzeti malo zraka. Kad kažem zrak, naravno da mislim na Air Max 1! Jedinice su opet u gradu i to u mojoj omiljenoj nijansi zelene boje. S bojom koja Beogradu toliko očajnički nedostaje u ovim tmurnim danima.

Prvi blog za Buzz Sneaker Station sam, čini mi se, pisao sada već davne 2016. godine, a prve tenisice kupljene u Buzz-u za tu priliku su bile baš Air Max 1.

Prvi Air Max izbačen je mnogo prije toga, zapravo tridesetak godina prije toga, idejom Tinker Hatfield-a da unutarnji dizajn tenisica bude vidljiv i s vana, dok je cijela tenisica dizajnirana po uzoru na "Pompidou Centre " u Parizu. Pomalo neobična ideja kompanije Nike da zaposli arhitekta kao dizajnera ne čudi, ako se uzme u obzir da je za funkcionalnost zračnog potplata bio zadužen Marion Frank, inače inženjer u astro znanosti.

Model Air Max 1 Premium je toliko fresh s ovom bor bojom da skoro miriše na Pino Silvestre.

Udobnost Jedinica mi je od ranije poznata, a sunčani dan u sred veljače je vrištao za isfurati ih. Gospodin Arčibald, novopečeno mladunče mi je nesebično pomogao u tome.

Usput, kad već spominjem nove stvari, evo jednog događaja za najaviti. Jedan od najvećih regionalnih hip hop festivala "2Ho4Stage Fest" i ove godine se održava u Beogradu. Uz podršku Buzz Sneaker Station-a uživati ćemo u trodnevnom raznovrsnom programu smještenom u urbanom dorćolskom mjestu - Dorćol Platz. Pored renomiranih MC umjetnika poput Frenkija, Indiga, Kontre, Kendija, grupe Bad Copy i Sizip. Festival će ugostiti i mnoge svjetski poznate plesače, graffiti umjetnike, DJ-eve, a očekuju nas i sadržaji poput sneakerhead okupljanja s izlaganjem vrijednih, kolekcionarskih modela tenisica, zatim Clean Up corner tenisica, prodajni bazar, gaming corner, barber i tattoo showcase, betlovi, crtačke i plesne radionice i mnoge druge zanimljivosti!

Ulaznice za festival su naveliko u pretprodaji, tako da, što da vam kažem, zaljubljenici u urbanu, uličnu kulturu osim – vidimo se od 22. do 24. veljače u Beogradu! :)

 

Lex

Slični članci