RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom 9:00 - 14:00

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 200 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
06.02.2019.

Puma Toys for Girls and Boys

Pozdrav, dragi čitatelji! Bok, Buzz Sneakers! Lijepo je pisati vam opet, i to o ovom igranju s veselim parom Puma RS-X Toys tenisica, u tako nevjerojatnim bojama. U zadnje vrijeme sam dosta putovao, ali ovaj shooting me odveo u daleka vremena, kada smo bili djeca i kada je sve djelovalo lagano i jednostavno.

Kako vrijeme prolazi, uvijek se radi o tim malim izljevima sreće, koji te guraju kroz teške dane. Danas sam otkrio osmijeh u stvarima poput svijetlih boja i hrabrih linija, u nezgrapnim zakrpama, vješto zašivenim, tako da formiraju mrežu koja obmotava moja stopala. Kako prolazim rukom preko tenisica, mogu osjetiti teksturu materijala koji se mijenjaju: od suede-a do platna, preko kože, opet platna, do pjene i plastike, od punog do tankog, od gustog do laganog, od čvrstog i poroznog do elastičnog i glatkog. Ako ste mislili da su Puma RS-X Toys samo tenisice, pogriješili ste – one su spektakl za čula!

One su već legendarne, čim ih ugledate znate da su inspirirane osamdesetima. Ovaj novi pristup starom stilu smješta Puma RS-X Toys u središte trenda, trenda kojeg je industrija tenisica prihvatila. Mislim da je to Pumin način da kaže: „Nama je uglađeno i prigušeno već poznato, sada idemo s hrabrim i glasnim!” Pozdravljam rezultate, uradili su ovo na pravi način, ukrštanjem njihovog programa za trčanje s platnom koje omogućava prozračnost, s udobnim potplatom i gumenim gazištem za dobro prianjanje. Ove tenke pristaju savršeno zahvaljujući vezicama, omogućavajući vam neprimjetni prelaz iz laganog kuliranja u sportski mood. Ono što mi se posebno dopada je elastični jezičak iznad pete, koji omogućava lagano obuvanje i izuvanje.

Ovdje je i dalje zima, nismo puno sunca gledali ovih dana, ali moje Puma RS-X Toys dovoljno zagrijavaju okruženje do naše sljedeće priče. Future-retro je stigao i volio bih i da ostane, jer, isuviše smo kreativni da bi bili definirani vremenom - mi ćemo definirati vrijeme u kome živimo.

Hvala vam još jednom što ste uz Buzz Crew. Želim vam šaren dan.

 

Ciprian Ciulei

Trenutno nema komentara

Slični članci