pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
30.08.2018.

Gravitation Overpowered!

The Beatbox Dynamo Skiller and How High Can You Jump With New Balance 597

Nije ništa novo za mene da imam 24 koncerta, u 9 različitih zemalja na 2 kontinenata i to sve u 30 dana. Na primjer, prošli mjesec se to i dogodilo.
Uvijek sam za dinamične, tehničke I ekstremno ritmičke izvedbe I mislim kako je to očigledno s obzirom da se moj život okreće oko beatboxing-a. Nekada u prošlosti moja ekipa me zvala “najbrža usta na svijetu”. Jedan od mojih frendova odlučio je izmjeriti na kompu koliko beatova mogu izbaciti  u minutu. Ne sjećam se broja, ali pamtim da je bio impresivan. 

Takav je i moj stil, uvijek u pokretu, samo naprijed u izgradnji svog ritma. Ne mogu zamisliti da živim takav tempo, a da se ne osjećam udobno. Nije važno letim li između Europe i Azije ili imam samo običan dan u Sofiji.

Baš zbog toga osjećam se savršeno u mojim novim New Balance 597- koje mi daju udobnost bez razlike u kakvoj sam frci ili okupiran sa svakodnevnim obvezama.

Ovo su najverojatnije jedne od najlakših tenisica na svijetu. Tajna je u inovaciji REVlite srednjem dijelu potplata koji omogućava premium potporu i trajnost s 30 % manjom težinom za razliku od ostalih modela sa sličnim performansama. Također pružaju odličnu zaštitu za vaša stopala, prikladne su za hodanje, trčanje ili jednostavno skakanje.

Dodatno uz komfor, New Balance 597 imaju odličan stylish izgled I mogu ih nositi kada god poželim, bez razlike jesam li u gradu ili na dodjeli nagrada,  (Hvala vam! smiley ), ili jednostavno otrčim do trgovine s njima te nakon toga idem na party ili na poslovni sastanak.

Uživam kada mi je dan aktivan, svaki dan, sedam puta tjedno. Sada sam na svom vrhuncu te mi ne smeta da guram svoje granice u cilju da dobijem ono što ja želim.
Zbog stila života jako mi je važno da hodam s udobnošću te samopouzdanjem. I to mogu s New Balanceom 597.

Uhvati me ako možeš.

 

Skiller

 

 

Slični članci