pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
27.06.2018.

SUMMER MOOD

Ne znam za vas, ali ja volim ljetnu euforiju koja je kod mene krenula prije koji dan, istovremeno s mojom omiljenom sezonom. Nekako mi izgleda da svako ljeto ulazim u različiti mood kada je riječ o stilu. To bi mogao biti problem jer i dalje tražim nove outfite za koje znam da ih neću obući do idućeg ljeta. Zato uvijek pokušavam barem kupiti tenke koje su jednostavne, klasične I da ih mogu nositi I iduće godine. I te su tenisice one najljepše.

I pored toga što sam opsjednuta tenisicama, kada se meni nešto svidi taj komad uvijek kupim u dvije boje. I to se dogodilo s ovim totalno najcool Nike šlapama ikad- u bijeloj i bež boji.

Ono što je meni najbitnije je udobnost, to je ono što me primamilo da ih kupim, a i to koliko dobro izgledaju na mojim nogama. Ove sezone Buzz ima veliki izbor ženskih šlapa, puno veći nego prošle godine. A ove šlape mogu trajati i u godinama koje dolaze. Upravo su sada na meni dok šećem Mikonosom. Nosim ih po cijele dane, ulazim u more s njima, noću ih kombiniram s kombinezonima i košuljama mogu vam reći jednu bitnu stvar- pristaju na sve. Najviše ove bijele. Tako da nije niti važno kakva će me euforija uhvatiti iduče ljeto, ali zasigurno znam da će ove šlape biti dio mog svakog outfita, jer su ove Nike šlape bezvremenske.

Šaljem vam tonu pusica s Mikonosa do idućeg puta.

Una Krlić

 

Slični članci