pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
13.06.2018.

Puma – 50 godina ikone među tenisicama i stilskog dizajna

50 godina velika je obljetnica u svijetu tenisica. Puma je jedan od brandova koji je konstantno prisutan u sneaker svijetu i prave ljubitelje uvijek drži u iščekivanju novih modela.

Puma model koji je meni privukao pažnju u BUZZ trgovini je Puma Select Platform Hyper Emb. Poznata Puma silueta, grunge platforma i cvjetni uzorak.

Puma Select Platform Hyper Emb odličan je izbor za ljetnu tenisicu. Kombinacija bijele s plavim naglaskom i cvjetni uzorak omogućavaju kombinacije sa svakim ljetnim stilom koji odabereš. Uvijek je dobro imati alternativu bijeloj tenisici s nekim detaljima, a koju možeš nositi uvijek i uvijek odlično izgleda.

Jedna stvar kod koje ne pristajem na kompromis kada se radi o tenisicama je udobnost i savršeno pristajanje. Puma Select Platform Hyper Emb zadovoljava oba uvjeta s klasičnim oblikom i materijalima visoke kvalitete, zapakiranih u savršeni ljetni model koji privlači poglede.

Ne postoji bolji način za proslaviti tako veliku obljetnicu kao što je 50. rođendan, nego da obnoviš svoju kolekciju s novim Puma Select Platform Hyper Emb tenisicama.

XoXo,

Antonija

 

Slični članci