pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
10.01.2018.

NEW YEAR, NEW BALANCE

 EDITION 2018

Nova godina ušla je u moj život, naravno s novogodišnjim odlukama. Balansirajući između poslovnih obveza kreativnog direktora, snimanja video spota  za moju novu pjesmu i provođenja slobodnog vremena s najbližima, odlučio sam: u novoj godini trebam New Balance!  U svakom smislu riječi. Od mog života do novih tenisica. Prvi korak prema tome bio je izbor novih New Balance MS 574 tenisica, spremnih za novu sezonu. 

Za sebe bih rekao da sam gradski tip s ekskluzivnim stilom. Nove NB MS 574 za muškarce, za mene su sa svih strana. Kombinacija su klasičnih 574 performanci i svega što moderan kupac želi u pogledu estetike. Novi model sadrži jastučić od pjene koji ublažava pokret. Nova tenisica također je kombinacija premium kože i mreže – bravo New Balance! Obožavam redizajn klasičnih 574. 

574 model je ikona. Posjeduje toliko povijesti. Volim tenisice koje možete nositi svaki dan. Upravo je to ono po čemu 574 poseban. Originalne New Balance 574 kreirane su kombinacijom dvije različite New Balance tenisice i tako su si osigurale mjesto u svijetu Sneaker kulture. Među obožavateljima tenisica postale su prepoznatljive prema udobnosti, izdržljivosti i raznolikosti. Mogle bi biti i jedan od najprepoznatljivijih modela branda.

Osim toga, New Balance ove godine slavi 30 godina izvornog 574 modela – prvi put puštenog 1988. godine. Ovaj model prikazuje old-school šarm s modernom uglađenosti, smanjujući visinu prednjeg dijela i poboljšavanjem materijala. 

Definitivno balansiram između crnih i tamno plavih nijansi ovog modela i u tome ću pronaći ravnotežu za početak nove godine i moje snove u 2018. Sve je u redu. 

 

Papi Hans (Konstantin)

Slični članci