pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
22.11.2017.

Nike Air Force 1 su za puno više od uličnog stila!

Danas nije više dovoljno biti samo ulični tip, ako želiš biti u trendu. Moraš na isti način vladati i krovovima kako bi te poštovali pravi ljubitelji tenisica. I da, ja sam upravo na jednom od najboljih krovova na svijetu i imam pogled na cijelu Sofiju! Vladam li sada igrom? Naravno, ali razlog su moje nove Nike Air Force 1 High ’07 LV8 WB. Ovaj model toliko pristaje meni i mom stilu, da inspiracija za novi zvuk dolazi sama po sebi. 

Buzz on The Rooftop from Martina Solakova on Vimeo.

Znaš li da muški model Nike Air Force 1 High '07 LV8 WB tenisica kombinira klasične obruče visokih vrhova s vrhunskim materijalima, podesivim remenom za gležanj i udobnom, izdržljivom konstrukcijom. Wow, ovo je definitivno moja obuća za ranu zimu!

Ako uzmemo u obzir da je nasljedstvo Nike dizajna izgrađeno na međuzavisnoj vezi između forme i funkcije, Air Force 1 ujedinjava obje kategorije na genijalan način. Pragmatično je na isti način kao i iPhone – poseban oblik pametnog dizajna koji ljudi cijene. Udobno i stilski napredno, jasne linije tenisice upotpunjuju atletsku opremu, casual stil oblačenja, a ponekad mogu proći i uz odijelo. 

Ekipa, nemojte zaboraviti upotpuniti svoj izgled s ruksakom Just Air Force. Ne samo da je vodootporan (dokazano) nego je cool i ja sam se totalno navukao na njega. Savršeno pristaje za gradski ulični stil dok ga u isto vrijeme koristim i za svoje planinske avanture.

Idemo se popeti na gradske vrhove!

Skiller

Slični članci