pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
20.09.2017.

Have you hugged your foot today?

Nike Air Huarache u novoj kolekciji dolazi u ubojitim bojama poput maslinasto zelene i crvene. I da, sve su to muški modeli, dizajnirani da vladaju jesenskim sivilom na urbanoj sceni. Dok proučavamo ove dvije odlične boje, prisjetimo se kako je i zašto Nike Air Huarache postao tako poznat.

Model je izašao 1991. godine te je nazvan po indijanskim sandalama, a glavni slogan bio je: "Have you Hugged Your Foot Today?" zbog svog dizajna s čarapom od neoprena i spandexa koja se nalazi unutar gornjeg dijela.

Čarapa je doslovno 'zagrlila' nogu te uz dodatak Nikeovog Air sistema i termoplastične trake za nošenje, Huarache je nedvojbeno bio bez premca po pitanju udobnosti te je rođen 'Huarache fit'. S minimalnim brandiranjem, egzokeletonskim dizajnom i najlonskim midsoleom, to je bio jedan od najčišćih dizajna obuće ikad vidljivih. Nike Air Huarache je izvorno dizajniran za sportaše. 

Vintage oglas tvrdio je da je Nike Air Huarache "ogoljen do čistih osnova" - u osnovi udobnost bez premca. Uspjeh tenisice inspirirane vodenim skijanjem (Tinker je volio neoprensku prilagodbu te ga je posudio za svoje stvaranje), nije mogao biti zaustavljen.

Nakon prvog izlaska, Nike Air Huarache je gotovo odmah izašao van okvira. Poznati ljudi poput Jerryja Seinfelda nosili su ih na TV-u, Michael Johnson ih je pokazao u reklamama, a sada ih možete vidjeti posvuda na ulicama. Pravi ljubitelj Nikea mora imati barem jedan par Huarachea u svojoj zbirci.

Vrijeme je da zahvalimo Tinkeru Hatfieldu za njegov veliki izum - Nike Air Huarache.

Later,

Mihai

Slični članci