pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
13.09.2017.

PLAY DIFFERENT WITH PUMA

Bok ljudi… Znate da sam jedna od onih nenormalnih ljubitelja tenisica, tako da možete pretpostaviti kakva je moja reakcija bila kada sam čula da Puma stiže u Buzz i da stižu najnoviji modeli. Od tog sam trenutka razmišljala koji bi to model najviše išao uz mene. Naravno odmah sam se zaljepila za novi Puma Fierce Rope VR.

Ono što bi neki sigurno rekli jest da je moj zaštitni znak vezivanje vezica oko gležnja, a konačno sam naletjela na tenisice koje su stvorene da se nose tako, što me oduševilo. Gornji dio je okružen dinamičnim sistemom vezivanja vezica koji omogućava prilagodbu pri samom provalačenju vezica na način koji vama odgovara, tako da se konstantno možete igrati i nositi ih na više načina. Krajevi vezica su ukrašeni metalnim završetcima koji daju dodatnu cool notu.

Na peti se nalaze ojačanja koja pružaju dodatnu podršku i stabilnost. Đon je izrađen iz dva dijela, središnji dio je od mekane gume koja omogućava savršenu udobnost. Ja sam za sebe izabrala Puma Fierce Rope VR u maslinastoj varijanti jer mi je to omiljena boja za jesen, a i ovih dana svoj styling rješavam vrlo jednostavno - veliki muški hoody i tenisice. Ono što ću sigurno sljedeće isprobati jest suknja i Pumice, mislim da će se odlično uklopiti na apsolutno sve. Slikat ću vam kao i uvijek, a vi mi obavezno dajte ideju kako biste ih vi nosili.

Do sljedećeg puta...wink

Una

Slični članci