Urbane, u trendu, cool, drugačije, vesele, prave ljetne – baš takve su majice iz treće kolekcije DRESS YOUR ATTITUDE. Riječ je o modelima koji zanimljivim detaljima, osnovnim i upečatljivim bojama, ali i urbanim gradskim motivima privlače pažnju i predstavljaju pravi izbor za kraj proljeća i početak ljeta.

Inspirirane urbanim motivima, BUZZ muške i ženske majice pružaju potpuno novi, drugačiji look svim vašim street style izdanjima, dok udoban materijal od kojih su izrađene, čine ove modele pravim izborom za sva ljetna događanja. Festivali, zabave, šetnja pored rijeke ili na plaži – prilika u kojima ćete ih nositi je mnogo, baš kao i mogućih odjevnih kombinacija.

Budite maštoviti, odvažni, drugačiji, igrajte se i uživajte u Buzz majicama koje odaberete, jer će one svakom vašem outfitu dati poseban pečat. Dobra vijest je da BUZZ majice iz nove kolekcije već sada možete pronaći u BUZZ SNEAKER STATION trgovinama u Zagrebu, Splitu, Zadru, Varaždinu Rijeci, a možete ih naručiti i online na www.buzzsneakers.com

Pronađi svoju BUZZ majicu & DRESS YOUR ATTITUDE