pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Arrivals
24.05.2018.

DRESS YOUR ATTITUDE VOL. 3

Urbane, u trendu, cool, drugačije, vesele, prave ljetne – baš takve su majice iz treće kolekcije DRESS YOUR ATTITUDE. Riječ je o modelima koji zanimljivim detaljima, osnovnim i upečatljivim bojama, ali i urbanim gradskim motivima privlače pažnju i predstavljaju pravi izbor za kraj proljeća i početak ljeta.

Inspirirane urbanim motivima, BUZZ muške i ženske majice pružaju potpuno novi, drugačiji look svim vašim street style izdanjima, dok udoban materijal od kojih su izrađene, čine ove modele pravim izborom za sva ljetna događanja. Festivali, zabave, šetnja pored rijeke ili na plaži – prilika u kojima ćete ih nositi je mnogo, baš kao i mogućih odjevnih kombinacija.

Budite maštoviti, odvažni, drugačiji, igrajte se i uživajte u Buzz majicama koje odaberete, jer će one svakom vašem outfitu dati poseban pečat. Dobra vijest je da BUZZ majice iz nove kolekcije već sada možete pronaći u BUZZ SNEAKER STATION trgovinama u Zagrebu, Splitu, Zadru, Varaždinu Rijeci, a možete ih naručiti i online na www.buzzsneakers.hr

Pronađi svoju BUZZ majicu & DRESS YOUR ATTITUDE

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Arrivals
Reebok Classic, za iduću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u doba kada su veliki potplati, svem...
06.
Apr.
2018.
Arrivals
Širenje mreže počelo je u Parizu, a sada se u i u Hrvatskoj u nju uhvatilo već mnogo ljubitelja Sneaker kulture!
27.
Sep.
2017.
Arrivals
Novo izdanje dvadeset godina kasnije dolazi u unaprijeđenom obliku, a ujedno je posljednje u seriji Ultra Air Max modela.