pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
05.10.2022.

Kreiraj nove putanje u adidas NMD_V3 tenisicama

Kao i prethodnih, vodeći svetski brendovi nam za sezonu jesen/zima 22 pripremaju novitete koje uvijek sa zadovoljstvom ispratimo. Dok čekiramo nove kolekcije i pokušavamo saznati koji će trendovi obilježiti dane pred nama, ne možemo se ne osvrnuti na novitete iz sneaker svijeta.

Sjajne vijesti nam ovog puta stižu od brenda sa tri crte. adidas NMD_V3 silueta je ažurirana i spremna je da isprati svaki korak urbanih istraživača. Kreirana je za sve one koji buntovno koračaju ulicama grada u potrazi za novim horizontima. Ako si ljubitelj futurističke estetike, ovo su tenisice koje obavezno trebaš imati u svojoj kolekciji.

Od 2015. godine, kada je adidas Originals premijerno predstavio svoj prvi NMD model i postavio nove standarde u kreiranju sportske obuće, pa sve do danas, prošlo je nešto više od šest godina. Najnovije NMD izdanje zadržava svoj identitet, osviježavajući detalje u gornjištu savremenim materijalima i bojama koje unose energiju u svaki outfit. Prepoznatljiv dizajn iz prošlosti udružen sa savremenom vizijom budućnosti donosi originalan, futuristički izgled tenisica koje ne mogu ostati ne primjećene. Za nesvakidašnji osijećaj udobnosti zadužen je srednji đon sa jastučićima od Boost pijene koja je izuzetno meka i odzivna, pa svaki korak u ovim tenisicama izgleda kao hod po oblacima.

Premium izgled gornjeg dijela postignut je odabirom fleksibilnog i izdržljivog tekstilnog materijala koji je dijelom izrađen od Parley Ocean plastike prikupljene sa oceanskih površina i reciklirane prema najsavremenijim standardima. Ovo je korak napred ka ekološki prihvatljivijoj proizvodnji, kojom adidas teži da smanji količinu otpadnih materijala u izradi, doprinese čišćenju oceanskih i zelenih površina i smanji globalni uticaj zagađenja. Zato i ne čudi da je ova futuristička silueta korak ispred, ne samo svojim dizajnom, već i suvremenim načinom izrade.

Boje koje dominiraju NMD_V3 modelima u potpunosti prate trendove u urbanom načinu odijevanja. Kombinacija neutralnih tonova u osnovi i upadljivih kolorita na istaknutim dijelovima gornjišta lako će se uklopiti u svaki outfit.

Kreiranje novih putanja nikada nije bilo lakše, naročito kada si u adidas NMD_V3 tenisicama. Pripremi se za uzbudljivu budućnost i sve što ona donosi. Potraži svoj NMD par u Buzz trgovinama ili online.

Buzz tim

 

Slični članci

09.
Apr.
2024.
Magazin
D-UTORAK donosi 10% popusta! 
02.
Apr.
2024.
News
8.4.od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station u Arena Centru i sudjeluj u eventu NIKE AIR MAX DAY u kojem možeš osvojiti vrijedne nagrade!