pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
03.05.2022.

BUZZ NEWS - NOVA LOKACIJA BUZZ CC EAST

Novi, moderan i jedinstven Buzz shop otvara svoja vrata u četvrtak, 5.5.2022. na novoj/staroj lokaciji u City centar one East, čime su ljubitelji urbane kulture dobili još ekskluzivniji sneaker station, koji sadrži veću i još ekskluzivniju ponudu najtraženijih modela poznatih svjetskih brandova.

Bilo da voliš najnovije siluete ili preferiraš sneaker klasike, zaljubit ćeš se u novi Buzz shop onog trenutka kada ga ugledaš. Pozivamo te da zakoračiš u svijet koji je potpuno prilagođen tebi i koji, još modernijim, futurističkim dizajnom savršeno ističe pažljivo odabranu ponudu brandova Nike, Air Jordan, adidas, Reebok, Champion, New Balance i drugih. Povodom novog otvorenja Buzz te časti s 20% popusta od četvrtka do nedjelje.

Buzz Sneaker Station je glavna stanica za sve ljubitelje dobrih i drugačijih tenisica, koji žele svojom obućom dati osobni pečat svakoj kombinaciji i na taj način kreiraju jedinstven stil. Buzz donosi novosti iz lokalnog i globalnog okruženja pažljivo odabranim kolekcijama kao i načinom prezentacije proizvoda. Njihova misija je promovirati novu kulturu casual i sportskog odijevanja, kroz modernu, drugačiju i originalnu prezentaciju.

Buzz Sneaker Station je tvoja nova destinacija za shopping, uz dobar provod, izgradi svoj vlastiti stil i uživaj u svakom koraku u kojem te prati Buzz.

Vidimo se u CC EAST.

Slični članci