pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
07.04.2022.

Nagradni natječaj za BUZZ rođendan

Cheers! Buzz sneaker station časti te povodom svog sedmog rođendana sa sjajnim popustima. Ugrabi od petka do nedjelje  -20% na izdvojenu ponudu jer sada je pravo vrijeme da kupiš cool statement komade. Vidimo se u BUZZ-u.

Za sve naše followere i oni koji će tek postati na Instagramu pripremili smo veliki nagradni natječaj. Pravila nagradnog natječaja:

PRAVILA I UVJETI NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj nije povezan s Instagramom i nije sponzoriran, podržan ili organiziran od strane društvene mreže Instagram. Primatelj podataka, koje na raspolaganje daje sudionik nagradnog natječaja, nije Instagram, već Sport Vision d.o.o kao vlasnik Buzz Sneaker Station Instagram profila. Za sadržaj nagradnog natječaja odgovoran je isključivo organizator, a ne Instagram. Instagram ne preuzima nikakve odgovornosti u vezi s nagradnim natječajem.
Kako i gdje se organizira nagradni natječaj?
Nagradni natječaj će se odvijati na stranici https://www.instagram.com/buzzsneakerstation/ od 7.4.2022. do 10.4.2022. do 23:59 sati. Po zaključenju nagradnog natječaja izabrat ćemo 1 dobitnika/cu koji će osvojiti par tenisica po vlastitim izboru.

Tko može sudjelovati u nagradnom natječaju?

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi koji na Instagram profilu objave kreativan videu u kojem čestitaju Buzz rođendan. U nagradnom natječaju ne smiju sudjelovati zaposlenici Sport Vision grupacije, kao ni njihovi članovi obitelji.

Tko priprema nagradni natječaj i dijeli nagrade?

Organizator nagradnog natječaja je poduzeće Sport Vision d.o.o., Bani 75 a, 10000 Zagreb, koje i dijeli nagradu. O preuzimanju nagrade dobitnik/ca će biti obaviješteni putem Instagrama. Nagradu nije moguće mijenjati za novac i nije prenosiva.

Kako i gdje će biti izvlačenje nagrada?

Izvlačenje nagrada održat će se nakon završetka nagradnog natječaja. U izvlačenju će sudjelovati svi koji na svojem Instagram profilu objave video i stave #buzzbday i označe @buzzsneakerstation. Izvlačenje dobitnika/ce nadzire i provodi stručni žiri sastavljen od djelatnika Sport Vision d.o.o. Rezultati izvlačenja su nepromjenjivi.

Kada i gdje će biti objavljeni dobitnici?

Dobitnik će biti objavljeni 11.4.2022. na https://www.instagram.com/buzzsneakerstation/. Dobitnik će biti objavljeni na Instagram profilu putem story-a, a nagradu će moći podignuti u bilo kojoj Buzz trgovini do 17.4.2022.

Kada nagrada neće biti uručena?

Prilikom primitka nagrade, Dobitnik/ca mora priložiti svoju, važeću identifikacijsku ispravu. Ako se ustanovi da je dobitnik/ca dao/la lažne podatke o sebi, nagrada se neće dodijeliti. Ako se dobitnik/ca u roku od 48 sati od objave imena nagrađenih na Instagram profilu ne javi putem poruke na Instagramu, nagrada će se smatrati nepodijeljenom. Isto vrijedi i ako dobitnik/ca ne pošalje sve potrebne podatke u roku od 48 sati od prvog kontakta sa Instagram timom stranice Buzz Sneaker Station. Nagradu nije moguće mijenjati za drugu nagradu ili gotovinu.

Tko plaća troškove?

Sve troškove pokriva organizator nagradne igre Sport Vision d.o.o.

Tajnost i zaštita podataka.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik nagradnog natječaja organizatoru dozvoljava prikupljanje, obradu i spremanje posredovanih osobnih podataka. Organizator zadržava pravo upotrebe prikupljenih podataka u marketinške svrhe. Organizator nagradnog natječaja se obvezuje da će se s prikupljenim podacima sudionika ophoditi u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. 
Sudionik nagradnog natječaja može u bilo kojem trenutku zatražiti uvid, prijepis, kopiranje, nadopunu, ispravak, blokiranje ili brisanje svojih osobnih podataka odnosno prekid obrade osobnih podataka u promocijske svrhe, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. 
Nagradni natječaj nije ni na koji način sponzoriran niti povezan s Instagramom. Sudionici u nagradnom natječaju razumiju da je organizator nagradnog natječaja vlasnik Instagram profila . 
Instagram se koristi kao platforma za komuniciranje nagradnih natječaja.

Buzz Sneaker Station tim, 7.4.2022.

Slični članci