pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
07.04.2022.

WE’RE CELEBRATING BUZZ 7TH BIRTHDAY

BUZZ ovog travnja slavi 7. rođendan! Pozivamo te da sudjeluješ u natjecanju, jer možeš osvojiti sjajne poklone. Ovog vikenda očekuju te super popusti u Buzz trgovinama i online.

Uzimajući u obzir činjenicu kako će društvo SPORT VISION d.o.o., Zagreb, Bani 75, MBS 030126201, OIB 30098672140, organizirati natjecanje u obliku igre u kojem će sudjelovati svi zainteresirani posjetitelji poslovnice u kojoj se natjecanje organizira, a koje natjecanje se sukladno odredbama Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) se ne smatra nagradnom igrom, u cilju reguliranja pravila predmetnog natjecanja, SPORT VISION d.o.o. donosi sljedeća

PRAVILA PRIREĐIVAČA NATJECANJA

„Buzz“

 

Članak 1. Priređivač

Priređivač natjecanja je SPORT VISION d.o.o. Zagreb, Bani 75, MBS 030126201, OIB 30098672140.

Članak 2. Trajanje natjecanja

Natjecanje se odvija 16. travnja 2022. u trajanju od 12,00 sati do 20,00 sati, u poslovnici BUZZ na adresi Svilajska ul. 31A, 31000, Osijek

Članak 3. Svrha natjecanja

Natjecanje se priređuje u cilju promidžbe Priređivača.

Članak 4. Način sudjelovanja u natjecanju

Za sudjelovanje na natjecanju potrebno je odigrati igru na touch ekranu, a na način da se pokuša sakupiti što više tenisica.

Članak 5. Pravo sudjelovanja u natjecanju

U natjecanju mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i bilo kojeg drugog društva izravno uključenog u realizaciju ovog natjecanja.

Članak 6. Nagradni fond

Nagradni fond sastoji se od tenisica GW5926.

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 699,00 kuna.

Članak 7. Objava dobitnika

Objava natjecatelja sa najboljim rezultatom održat će se 16. travnja 2022. u 20,00 sati, u poslovnici BUZZ na adresi Svilajska ul. 31A, 31000, Osijek

Natjecatelj sa najboljim rezultatom bit će obaviješten putem telefona u roku 8 dana od dana održavanja natjecanja.

Ime natjecatelja sa najboljim rezultatom bit će objavljeno u roku 8 dana od dana održavanja natjecanja Internet stranici https://www.buzzsneakers.hr

Članak 8. Preuzimanje nagrada

Nagrada se ne može zamijeniti za novac. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze  priređivača natjecanja prema natjecatelju sa najboljim rezultatom. Natjecatelj sa najboljim rezultatom će o dobitku biti obaviješten telefonskim putem u roku 8 dana od dana održavanja natjecanja, pri čemu će dobiti detaljnije informacije o načinu preuzimanja nagrade. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od dana primljene obavijesti o osvojenoj nagradi. Ako dobitnik ne preuzme nagradu u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Istekom navedenog roka gubi se pravo na nagradu.

Članak 9. Ostale odredbe

Priređivač i osobe koje sudjeluju u provođenju natjecanja ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada.

Natjecanje se može prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natjecanja biti obaviješteni na Internet stranici www.sportvision.hr. Priređivač u tom slučaju sudionicima ne odgovara za moguću štetu.

Odluka Priređivača o svim pitanjima vezanim uz natjecanje odnosno primjenu ovih pravila konačna je i obvezuje sve sudionike.

Članak 10. Objava pravila

Pravila natjecanja bit će objavljena na Internet stranici https://www.buzzsneakers.hr i u poslovnici BUZZ  na dan početka natjecanja.

Članak 11. Korištenje osobnih podataka

Priređivač će os natjecatelja prikupljati sljedeće osobne podatke:

  • ime;
  • prezime;
  • broj mobitela.

 

Priređivač će, kao voditelj obrade, poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u natjecanju obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom. Osobni podaci se prikupljaju i obrađuju u svrhu provedbe ovog natjecanja te se neće koristiti u druge svrhe, osim ako sudionik za to ne da zasebnu privolu.

Pružanje osobnih podataka je nužan uvjet za sudjelovanje u natjecanju i urednu provedbu natjecanja. Ako se podaci ne pruže, tada nije moguće sudjelovati u natjecanju. Sve informacije o zaštiti svojih osobnih podatka te o pravima koja imaju kao ispitanici, kupci mogu pronaći na Internet stranici https://www.sportvision.hr.

U slučaju bilo kakvih upita u vezi obrade svojih osobnih podataka, sudionici se mogu obratiti službeniku za zaštitu osobnih podataka na e-mail: petra.jurcicurcic-prpic.hr.

Članak 12. Rješavanje pritužbi i valjanost pravila

Sve pritužbe i reklamacije rješava Priređivač. U slučaju osnovanih pritužbi Priređivač se obvezuje u što kraćem vremenu ispraviti nedostatke i o tome obavijestiti sudionika odnosno ako je to potrebno i ostale sudionike.

U slučaju spora između Priređivača i sudionika ovog natjecanja nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu

 

SPORT VISION d.o.o.,

Antonija Stojić, direktor

Slični članci