pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
04.04.2022.

Be a winner in the game of fashion!

Voliš košarku? Provodiš noći čekajući NBA utakmice? Imaš omiljeni tim? Ili jednostavno samo želiš da svi kažu „Čovječe, kakve tenisice!“ kad te vide?

Svaki razlog za kupovinu naših novih modela je ok. Jer za strast nisu potrebni razlozi. Samo želja. A kad vidiš naše MVP modele, želja sigurno neće izostati.

Pro Leather 75th Anniversary model je dizajnerski osvježen kožnim dijelovima, jezičkom od mrežice i postavom koja referiraš na materijale koje u NBA koriste za izradu dresova. A SmartFOAM uložak je tu ukoliko zaista i poželite da malo šutnete na koš. Asimetrične i sa detaljima u bojama najuspješnijih NBA franšiza u posljednjim dekadama. Jer mi poštujemo i igru, ali i modne „igrače“.

Želite nešto još ekspresivnije? Bez brige, spremili smo i Chuck 70 75th Anniversary model. Dizajniran po ugledu na originalni model iz sedamdesetih i napravljen u bojama različitih NBA timova, svaki par na sebi ima i retro detalje, ali i NBA brand koji nedvojbeno naglašava slavu koja je inspirirala ove tenisice. A i ako ne zaigrate u njima na košarkaškom terenu, OrthoLite uložak je tu da udobno promatrate utakmicu s tribina.

Za one najhrabrije – tu je Weapon CX 75th Anniversary model, originalno nastao 1986. a redizajniran u slavu najbolje igre na svijetu. Naglašen CX potplat i lagan i ergonomičan CX uložak su posljednja riječ tehnologije kada je udobnost u pitanju jer znamo da nećete odoljeti iskušenju da čujete kako škripi parket pod vašim stopalima čim uskočite u ovaj fantastičan model.

Bez obzira na to koji je vaš izbor, jedno je sigurno, u našim novim modelima bi ćete zvijezda – i na terenu i pored njega. Potraži ih online ili u nekom od Buzz shop-ova.

 

Buzz tim

 

Slični članci

25.
Apr.
2024.
Magazin
22.
Apr.
2024.
Magazin
D-TJEDAN donosi 10% popusta