pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
29.03.2022.

Obožavani model tenisice Classic Leather stiže u Buzz!

Legendarni Reebokov model jedan je od omiljenih modela bijelih tenisica, bezvremenski evergreen. Izvorno dizajniran za trčanje, ovaj model je zbog svog jednostavnog dizajna i elegantne siluete stekao veliku popularnost u svakodnevnim kombinacijama, a obožavaju ga Gigi Hadid, Emily Ratajkowski i mnoge druge modne ikone

Popularni fitness i lifestyle brend Reebok danas lansira novu kampanju pod nazivom “Always Classic” inspiriranu jedinstvenim pričama kojima je cilj potaknuti pojedince da budu hrabri i ambiciozni te  nastoje ostaviti svoj trag u svijetu. Baš kao što ga ostavljaju Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Kendrick Lamar, Jonah Hill, Rita Ora, Kate Bosworth, Ruby Rose i brojne druge svjetski poznate face koje već godinama obožavaju gotovo 40 godina staru Reebokovu legendu –  Classic Leather model. Upravo taj model predstavlja globalna kampanja "Always Classic", a modni znalci predivđaju da će postati hit proljetne sezone. Jer neke stvari su vječne.

Reebok Classic Leather model je upravo ono što mu ime sugerira – klasik. Lansirane 1983. i izvorno dizajnirane kao tenisice za trčanje postale su dio lifestylea i brojnih modnih priča zahvaljujući svom jednostavnom i nenamteljivom dizajnu s decentno izraženim logom s bočne strane i gumenim potplatom te iznimnoj udobnosti. Doduše, ovaj Reebokov model godinama je pristuan na modnoj sceni zahvaljući poznatim licima koja ih redovito kombiniraju u svojim svakodnevnim modnim kombinacijama i obožavaju ga u originalnoj verziji, no s druge strane suradnje s poznatim modnim kućama poput Maison Margiele i Face Stockholma ili poznatim celebovima poput Cardi B također izazivaju oduševljenje. A i domaći modni brendovi poput Luniloua rado ga uključuju u svoje modne priče.  

Legendarne tenisice jedan su od omiljenih modela bijelih tenisica, bezvremenski evergreen koji je postao sinonim za neuništiv, uvijek moderan i uvijek nosiv par obuće koji se može kombinirati i na trenirku, na hlače ili slip haljinu kako to radi Emily Ratajkowski. Atraktivan dizajn Classic Leather modela rezultat je više desetljeća dugog kreativnog promišljanja i istraživanja dizajnera, a ovog proljeća, poznata kolekcija će se proširiti s još nekoliko novih boja i silueta.

Nova kampanja

Nova Reebok kampanja inspirirana je pričama pojedinaca koji su odlučili slijediti svoje snove te je na temelju tih priča  snimljen kratak interaktivan film o njihovim životnim pričama. Za potrebe snimanja su angažirani brojni poznati umjetnici, uključujući repera i tekstopisca Ghetts-a, jednog od najvažnijih i najtalentiranijih britanskih umjetnika, pjevačica i glumica Ray BLK, porijeklom iz Nigerije koja svojom glazbom zagovara promjene i osnažuje žene, te  pariška zajednica Safe Place, idealno mjesto za sve one koji žele biti saslušani i otvoreno razgovarati o svojim problemima. Glavni cilj Safe Place zajednice jest potaknuti ljude da podijele svoja iskustva te time stati na kraj šutnji o svim oblicima rodno utemeljenog i seksualnog nasilja.

A upravo su to neke od glavnih strateških odrednica brenda: uključivost, prihvaćanje različitosti, poticanje kreativnosti, rodna jednakost i jednake mogućnosti za sve uz održivi pristup modi i budućnosti. To su poruke koje Reebok šalje kroz sve svoje kampanje, pa tako i kroz najnoviju Always Classic u koju će i u Hrvatskoj uključiti neke poznate kreativce.

Novi Reebok Classic Leather modeli dostupni su u Buzz trgovinama i na webshopu!

Slični članci

09.
Apr.
2024.
Magazin
D-UTORAK donosi 10% popusta!